torstai 5. huhtikuuta 2012

Katkarapuja, valkosipulia ja hunajaa


Meillä syötiin tänään pitkästä aikaa oikein pitkän kaavan mukaa, eli alkuruoka, pääruoka ja jälkkäri. Kyllä muuten maistu! :)

Tää on ensimmäinen ja varmaankin viimeinen ruokapostaus ( okei. Varmaan laitan jokusen herkkuohjeen mitä on pakko kokeilla ) mikä tänne tulee, mutta menkööt.


Pääsiäisen pakollinen kananmuna. :) Katkaravuilla.

Eli alkuun syötiin tämmösiä katkaraputahnalla täytettyjä munia.

Sitten pihvejä ja valkosipuliperunoita. Runsaalla valkosipulilla tietenkin. Höysteenä herkullista tattikastiketta. Tästä en kerennyt räpsästä edes huonolaatuista kuvaa kun oli liian nälkä. :D  Pakko mainita, mutta nää Norjalaiset perunat on sata kertaa parempia kun ruotsalaiset tai suomalaiset! Jotenkin paljon makeempia. Jopa Enni suostui syömään täkäläisistä perunoista tehtyä muussia ja se on paljon se.

Jälkkäriks ahdettiin vielä pääsiäiskakkua. Minä olen vannoutunut suklaanystävä, mutta kokeilin mielenkiintoisen kuuloista hunaja-sitruunajuustokakkua. Kakku maistui mutta suklainen olisi maistunut paremmin. Ihan jännä kokeilu silti. Sitruunaa, hunajaa ja kanelia.  Haluatteko kokeilla? :)



Ompahan heilahtanut kuva...

5 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia nämä makuasiat. Norjalaisista perunoista pelkästään (!) manteliperunat maistuu mun suussa hyvällä. Ne muut on aivan liian makeita :-D

    VastaaPoista
  2. No haluan kokeilla tuota. Siis lautaselta tarjoiltuna. Kiiots! Mä haluun sen ohjeen siihen mieltsin hyvään pastaan mitä syötiin tyttöin kans teillä silloin kerran. SE katkisjuttu. Mut mitä siihen tilalle, ettei H saa mitään kohtausta.....

    VastaaPoista
  3. Eikös olekin Hanna. Kätevää kun makeita perunoita voi melkein syödä herkkunälkään. ;) Noora; eikun maistelemaan vaan. :D

    VastaaPoista
  4. Meillä syödään tänä pääsiäisenä sitruunakakkua vaniljakermavaahdon kera.

    VastaaPoista
  5. Nami. Varmaan maistu! Sitruunakakut on niin herkullisen raikkaita!

    VastaaPoista