keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Violettia kynsiin

Päivän kynnet! :D Pitkästä aikaa löysin violetin lakan tuolta kätköistäni. Kaveriksi sopi hyvin musta ja kimallus sopivassa määrin. Vähän dimangejakin pläjäytin mukaan! 

tiistai 29. lokakuuta 2013

3-vuotis neuvola

Eilen oltiin Ennin kanssa 3-vuotis neuvolassa. Tai tarkemmin sanottuna lääkärissä kun täällä se on vain pikainen lääkärin tarkastus. Mutta kyllä sitä oli odotettukin! Ollaan luettu varmaan kahden kk ajan Puputupuna neuvolassa-kirjaa, joten innoissaan Enni odotti, että lääkäri tutkisi hänenkin korvat! :D myöskin piirtämistä Enni odotti, mutta se nyt tällä kertaa jäi. Lääkäri tutki kaikki perusjutut ja kyseli vähän kehityksestä. Ei ollut mitään huomioitavaa. :) Pitkä tyttö oli hurahtanut 96 centtiseksi ( siitä varmaan puolet jalkoja - kuten äidillään ;) - sillä 98 leggarit käy jo lyhyiksi)  ja painoi 13,5 kiloa. Tässä muutama kuva meidän 3-vuotiaasta Enni-neidistä! 





Ai niin! Pikku sisko 8kk seisoo jo päivittäin ilman tukea!!!! Välillä ihan säikäyttää, kuten tänäänkin kun Ada seistä töröttää keskellä kylpyammetta! 


maanantai 28. lokakuuta 2013

Kiikku

Löysin aika symppiksiä kuvia tytöistä parin viikon takaa. :)
Kivaa kun sisko kiikuttaa!







tiistai 22. lokakuuta 2013

Kuula

Heh heh! Oltiin eilen taas vauvajumpassa ja Ada innostui kahvakuulista! Treeni on aloitettava hyvissä ajoin, mikäli meinaa pärjätä!!! 

lauantai 19. lokakuuta 2013

Hyvä lauantai

Meillä on ollut kiva päivä ja toivottavasti teilläkin! :) Aamusta leikittiin Enni kanssa pitkää ja sitten mentiin keskustan leikkipuistoon odottamaan isiä töistä. He olivat jengin kanssa jossa punaisen ristin tapahtumassa kirjottelemassa nimmareita.  Heh heh! :D 



Sitten käytiin koko porukalla lounaalla ja vähän kaupoilla kun ostarilla oli joku tapahtuma. Ennikin sai siellä kasvomaalauksen! :) 



Kotona askarreltiin vielä Hama-helmillä ja nyt vaan ollaan! 




Ps. Ada 8kk seisoi elämänsä ensimmäiset 3 sekuntia ilman tukea toissapäivänä. :D 

maanantai 14. lokakuuta 2013

Möntti 8 kk

Meidän pieni ihana mönttinen - Ada - täytti eilen kuukausia ja tänään oltiin sitten neuvolassa. 

Ryhmäkeskustelun aiheena oli hampaat ja niiden hoito. Ei sinänsä uutta asiaa mutta ihan hyvää muistuttelua. Molemmat meidän ryhmän vauvelit ovat myöskin todella aktiivisia ja syöpötelevät vielä yöisin. Tämä toinen kuitenkin tunnin - kahden välein!!! Hilde-äiti oli kyllä aika väsynyt vieläkun heilläkin on sairastelukierre menossa. Helpottaa aina tietää, että ei muillakaan nukuta läpi yön, eikä välttämättä lähellekään! Meillä onneksi ihan okei öitä, kun vaan isosiskokin nukkuisi aamuun saakka... 

Päivän mitat ( suluissa vertailtavana Enni); paino 7730g ( 7180g) pituus 67cm (69,5 cm) pää 44,5 cm (43,9cm) 



sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Synttäri meininkiä

Tänään meillä vietettiin Ennin 3-vuotis juhlia! Vieraina viisi Ennin kaveria ja äidit + yksi isi. :) niin ja Adan jengi tietenkin oli mukana. ;) Ennin päikkärikavereita kutsuun kaksi, toinen ei päässyt ja toinen sairastui. He tulevat sitten vielä kahdestaan tässä joku päivä. :)

Leilleinä leikittiin pakettileikkiä, josta jokainen sai itselleen hienon sormuksen ja tarrakorvikset, ulkona laattoihin piirtelyä sekä vikana kiskaa, josta kukin sai valita itselleen pussiin nameista ja tarroista kotiin viemiset. 

Kivat ja rauhalliset kestit! Sain tosin äsken laittaa kaksi hyyyyvin väsynyttä lasta nukkumaan. Hieman kiukkuisena molemmat! :D 

Kaunis + 24 asteen ilma meitä suosi

Vielä tyhjä pöytä - kuvasin kauniit poppomini. ;) 

Lahjojen availua

Mitäs sieltä löytyy

Päivän herkut

Tät tä da dää. Perhonen. Ei ihan tullu sitä mitä piti. :D 

Mmmmm- Marianne kakku! 

Toinen pikku-juhlija

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syksy on tullut tännekin

Moi taas. Mitä jos en nyt sano mitään tästä postaustahdista tällä kertaa. :D

Joo mutta tänne on tullut vihdoin syksy ja tänään oikeastaan ensimmäinen kolea ja sateinen syksypäivä. :) Muuten täällä on aurinkoa ( ja lämpöä!!!) riittänyt. En valita. Päivät onkin mennyt ulkoillessa ja ihan vaan tätä arkea pyörittäessä.

Me&i myy hyvin ja kutsuja on riittänyt. Samoin jumppia. Eli tätä samaa. :D Ollaan täällä nyt flunssasta selviämässä niin voimaakin alkaa taas olla!

Ensi viikonloppuna vietetään Ennin 3-vuotis synttäreitä, eli ensi viikko menee niitä suunnitellessa ja valmistellessa. :) Kivaa!!!

Tässä pari syksyistä kuvaa meidän pihasta otettuna.

Vähän kolee tunnelma tässä



Muistatteko Ennin ihanan tupsuhatun viime talvelta? Oli pakko ostaa mätsäävä makuupussi Adalle vaunuihin! 

Askarrellaan keskittyneesti

Jou! Pikkuinen yrittää jo askelia!!!!! Nyt jarrua siihen toimintaan!

Täältä tullaaaaaan

Söpöläiset