torstai 19. heinäkuuta 2012

Yonananas

Pakko esitellä teille meidän eilinen heräteostos. :D H meni Giganttiin kattoo jotain juttua, niin miun silmään sattui tällainen erikoinen laite. Ylläri sinäänsä; jäätelökone. Kotona meillä oli aikoinaan jäätelökone ja sillä tuli ihan maailman parasta jätskiä! Olenkin ajatellut sellaista ostavani jo jonkin aikaa. Tarkemmin tutkiskeltuani tajusin kuitenkin, että tämä uusi kone ei ole mikään tavallinen jäätelömasiina vaan terveellisempi versio. Sain siis H:n vakuutetuksi, että tää ois hyvä ostos. :D

Eli ostettiin Yonannas; terveellinen jäätelökone.
Kaikki mitä tarvitaan, on jäädytetyt ( ja vähän sulaneet) marjat ja hedelmät. Jokaisessa versiossa olisi ideana käyttää banaania, sillä sehän tekee sellaisen täyteläisen, makean ja vähän kermaisen koostumuksen. Sitrushedelmiä lisäämällä koostumuksesta saa sitten enemmän sorbettimaista. Ja mukana tulleessa reseptivihkosessa oli ohjeita myös suklaajäätelöön. ;) Yllättävän hyvää jäätelöä tällä sai! Tulee varmasti käytettyä.

Tämä.

Tässä itse masiina.

Kaikki mitä tarvitaan on jäädytetyt hedelmät ja marjat. Näitä sitten survotaan vuorotellen koneeseen. Meillä kokeilussa yksinkertainen banaani-mansikkajäätelö.
Tsadaaaa! Terveellistä jäätelöä. :)

Kyllä Pennillekin maistui illalla puuron jälkeen.
Tässä vielä päivän neiti.


4 kommenttia:

 1. Mä luin eka että Yöananas...

  VastaaPoista
 2. toi vempain kyllä kuulostaa tosi hyvältä, heti piti itekki ettiä missä täälläpäin myytäisiin, mut hinta oli sen verran suolainen tähän hetkeen että saa kauppaan jäädä odottelemaan suotuisampia aikoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvää jätskiä sillä tulee. Eilen kokeiltiin raikasta banaani-ananas-appelsiini yhdistelmää. Nams. ;) Toivottavasti sinäkin pääset piaan maistelemaan. :)

   Poista