keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Söpöliini

PItkästä aikaa ihanainen Enni. Viimevuotinen leoparditakkikin mahtuu vielä hyvin. :D


Mut miks nää on näin epätarkkoja. Hmmm. Hei ja vieläkään en pysty laittaa puhelimesta suoraan mitään kuvia tänne???? Toimiiko muilla???

Tänään ois ollu ensimmäinen kerta barneidrettiä. Meinattiin viedä Enni sinne urheilemaan - onhan se katsos hyvä aloittaa jo hyvässä vaiheessa. ;) No ei se olis ollut sellanen 0-3-vuotiaille tarkoitettu temmellys ryhmä. Vähän kuitenkin alkoi epäilyttämään, että onko ton ikäinen kuitenkin vähän liian pieni viikottaiseen aktivitettiin? Saahan Enni kuitenkin päivittäin erilaisia aktiviteettejä tarhassa. Vaikka kyllä meidän neiti varmasti tykkäis tosta liikkakerhostakin. Hmmm. Mitäs sanotte?

3 kommenttia:

 1. Kokeilin juuri Bloggerin sovellusta android-puhelimella ja sillä kyllä kuvatkin tulivat kännykästä mukaan, mutta niitä ei pystynyt asemoimaan millään tavalla - kaikki pamahtivat tekstin loppuun, vasempaan reunaan ja pystymallinen kuva on kumollaan :/ Ei ihan mennyt niin kuin toivoin...

  0-3-vuotias ei taida tarvita harrastuksia, mutta jos lapsi itse tykkää olla mukana ja saa jäädä pois ilman sen kummempia kehityskeskusteluja, jos ei huvita, niin mikä ettei. Näin arvelee lapseton kasvatustieteilijä ;)

  VastaaPoista
 2. Ei varmaan harrastusta tarvii :)
  Mutta mekin käydään kerran viikossa sellasessa perheliikunnassa ja meidän aktiivinen neiti ainakin oli ekalla kerralla ihan riemuissaan! Viimeks ei päästy, mutta tänään kun kysyin että haluaako jumppaan vai olla äidin ja isin kanssa kotona (olis ollu harvinainen ilta koko perheen kesken!) niin tytsy vaan vastas "umppaan!!" ja lähti taas hymy huulilla sinne! Ei oteta stressiä, jos ei aina jaksa tai pääse.

  VastaaPoista
 3. Tajusin viimein mistä se toimimattomuus johtuu! Tää bloggerin kuvatila on ollut ihan finito. Sain eilen vähän poistella kuvia. Johan taas toimii. Ihme, että on kuitenkin antanut koneelta latailla...

  Katotaan ton jumpan kanssa, että mikä meillä on tilanne ensi viikolla. Käydään varmaan ainakin kokeilemassa.

  VastaaPoista