tiistai 19. helmikuuta 2013

Siskokset

Joko meitä on kaivattu? :) Täällä on kaikki hyvin ja vauva on kiltti ja suloinen. Eli aikaa olisi kyllä ollut kirjoitella, mutta jotenkin mieluummin ihastelee noita siskoksia. ;) Ollaan täällä nyt täällä tyttö porukalla kun H lähti eilen reilun viikon mittaiselle treenileirille. Sai onneksi lähteä sinne vähän jäljessä niin ei ole poissa kun sen 8 päivää. Ja Ulla- mummi on täällä meitä auttamassa.


siskot

Sairaalasta kotiuduttiin jo perjantai-iltana ja kaikki sujunut ongelmitta. Enni on ihanan ylpeä pikkusiskosta ja haluaa silittää ja pitää toista sylissä. <3 Vauva on tosiaan niin rauhallinen, että ei tarvitse jatkuvaa huomiota, joten ollaan saatu leikkiä ja helliä Enniäkin. Alkuun Enni oli ihan isin tyttö, mutta nyt kelpaa jo äitikin! Siellä sairaalassa vierailulla Enni oli kyllä tosi ihana kun oikein pienellä ja hempeällä äänellä esitteli isille uutta tulokasta; isi kato vauva, isi kato vauva, isi katoo. :D

Mie oon vähän sulonen

Itse voin ihan reippaasti vaikka kyllä tuo mäen ylös kärräily sai hien ihan mukavasti virtaamaan. Vähän jumppailinkin tässä varovaisesti yksi päivä ja ihan jo hyvältä tuntuu. Ja äiti ihan rauhassa siellä - ihan rauhallisesti oman kehon mukaan jumppailin. Imetys sujuu hienosti ja kai sitä tulee jotain nukuttuakin. :D Ihan pirteä siis vielä olen! 
Kumpi on pidempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti