sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kotipeli
Ensimmäinen kotipeli katsottu.ja ihan hyvältä meno näytti. Stadikka on puolet pienempi kuin Helsingborgissa mutta suhteutettuna väkilukuun oli katsojamäärä jotakuinkin sama.

Katsottiin peli sisällä Ennin kanssa vanhaan tyyliin vaikkakaan ei omassa vipissä kuten ennen. ;) Täällä on sen sijaan todella fiksusti järjestetty lastenhoito pelin yhteyteen. 0-6 - vuotiaille on oma leikkihuone ja isommille oma aktiivitila. Enni viihtyi hyvin vaikkakin jäin sinne itsekin. Kävin testimielessä noin 15 minuuttia muualla eikä neiti siitä sen enempää välittänyt. Hieno homma! Jos sitä sitten yrittäisi seuraavassa pelissä vaikka istua ihan ulkona tunnelmoimassa.

Published with Blogger-droid v2.0

2 kommenttia:

  1. Onpas hyvin järjestetty kun lastenhoitoasiatkin on kunnossa. Mutta Norjan jalkapallokulttuuri onkin ihan eri tasolla kuin esim Suomessa. Se on tullut vuosien mittaan huomattua.
    Sogndalin kotiotteluja kannattaakin seurata, saattavat tänä kautena taistella kärkisijoista, ainakin ensimmäisten otteluiden perusteella. Ilmeisesti pelaajahankinnat ovat olleet onnistuneita.

    VastaaPoista
  2. Eikös ollutkin. :) Onneksi täällä samoin kuin Ruotsissa on jalkapallokulttuuri tosiaan hieman toisenlaista kuin Suomessa ja peleissä istuu jopa katsojia!

    Toivotaan kärkisijoja!

    VastaaPoista