perjantai 25. toukokuuta 2012

Maiskis





Ruotsissa ei miusta ollut mitää erikoisia jäätelöitä. Kyyyyllähän niitä söi mutta mitään erityisen extra lempparia ei ollut. Muutenkin olin muuten Suomen jätskitaivaan jälkeen pettynyt ruotsalaiseen antiin. :D Samoin muidenkin maitotuotteisen suppeuteen. Esimerkiks rahkoja oisin kaivannut enemmänkin. Ja jugurtteja. Samaa täällä kaipailen.

Täällä sen sijaan olen löytänyt kokonaisen sarjan purkkijätskiherkkua. Jugurttijäätelöä vieläpä. Tänään maistelussa keksisuklaa. Kyllä muuten maistuu ja maistuis varmaan teillekin. :D

Hei ja Jeeeeee! Huomenna alkaa meidän neljän viikon trippi niin saa nähdä miten tänne pääsen ja ehdin postailemaan. Lupaan ainakin yrittää puhelimella kuvia laittaa kun reissun jälkeen se usein jää...

Nii ja pakko kertoo kun oltiin eilen puistokonsertissa kuuntelemassa täältä lähtöisin olevaa Norjalaista laulajatarta ( en muista nimee Ture tai Tore tai Tone tai joku sinnepäin, on kulemma naimisissa jonkun vanhemman näyttelijän kanssa - joo ja EN tunne yhtään norjalaisia julkkiksia) niin eiköhän tää tullut sitten tänään miun jumppaan ( no en tunnistanu - luulin vaan uudeks asiakkaaks) ja olikin oikein mukava nainen. Hän tuli juttelemaan oiken pitkään ja kyselemään kaikkea ihmeellista ( niinkun normaalitkin asiakkaat). Sit se tiesi, että olen H:n tyttöystävä ja kertoi itse olevansa H:n kaverin kaveri. No mie olin vaan että kivakiva niinkun aina asiakkaille. Paitsi, että tää vaikutti oikeeseti tosi mukavalta. Tunnistin tän naisen auton, niin tiesin sit kysyä kotona että kukakohan sillä autolla ajelee. H kerto, että oli tämä kyseinen laulajatar. No ei kait se muutenkaan ois saanu mitään erikoiskohtelua. :D Joutu ihan samallatavalla tekee syviä kyykkyjä kun muutkin ja nostamaan povia korkeemmalle hypyissä. ;)

Published with Blogger-droid v2.0

5 kommenttia:

 1. Kyllähän nyt kaikki Tone Damli Aabergen tuntee ;)
  Olet siis hänen "personal trainer" vai miten se menikään. Wau. Tone on Norjan julkisuusasteikon ihan siellä yläpäässä ja poikaystänsä tai avopuoliso, en tiedä tarkkaa statusta heh, on Aksel Hennie mm. Max Manus leffasta tuttu :
  Tonellakin on oma blogi http://tonedamli.blogg.no/
  Hyvää kiertomatkailua pohjoismaihin ja koti Suomeen.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen kyllä ihan pihalla norjalaisista julkkiksista, kun en seuraa aihepiiriä. Heitin kuitenkin testimielessä kysymyksen miehelle, ja sieltähän tuli kuin apteekin hyllyltä selvitys Tone Damlin tekemisistä :D Aksel Hennien sen sijaan tunnistan minäkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sivistyksestä molemmille. :D Nyt olen miekin paremmin perillä Norjan julkkiksista. :D

  VastaaPoista
 4. Tyyppaa seuraavaksi Please-merkkinen jogurttijätski, ja erityisesti vadelma-suklaa. Taivaallista!!

  Eikä meikäläinenkään noista julkkiksista mitään (vielä) tiedä, Mies tosin tunsi molemmat kun kysyin :)

  Sinulle on muuten tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa kyllä hyvältä. nam!

  Kiitos haasteesta. Jaetaan eteenpäin jahka ehditään tän lomailun lomassa. :D

  VastaaPoista