tiistai 21. elokuuta 2012

Viikko 16

Oho. Mikäs se sieltä on pullahtanut. Ihan tässä parin viikon aikana on maha kunnolla pullahtanut ulos ja eilen sanoin jumppaajillekin, että tää maha ei oo pelkästä makkaransyönnistä. Oli nimittäin jo pakko jättää suurin osa hypyista pois kun ei vaan jaksa. :D Ihmeellisesti portaatkin jo hengästyttää. Muuten ei mitään mainittavaa olotilassa. Huomenna ois toka neuvolakerta - heti siis lintsaamaan koulusta. ;)

"Sikiön paino: 100 g 
Sikiön pituus päästä peppuun (CRL): 10 cm
Koko pituus: 12 cm
SIKIÖ
Tämän viikon alussa sikiö on 13 viikkoa vanha. Vartalo kasvaa nyt huippuvauhtia ja jalat pitenevät samalla kun luusto vahvistuu. Myös lihakset vahvistuvat, joten pian voit tuntea sikiön vilkkaat liikkeet. Tällä viikolla korvat saavuttavat lähes lopullisen paikkansa ja ovat selvästi nähtävissä. Nyt pikkuinen näyttää aivan pienoiskokoiselta vauvalta. Iho on lähes läpinäkyvä, joten kaikki verisuonet kuultavat läpi. Iholle muodostuu ohut untuvakarva (lanugo), joka tulee peittämään koko kehon aina syntymään saakka."  lainattu vau.fi sivuiltaKoulupäivitys: Tänään oli tylsääkin tylsempi IT-luento. Ei muuta. Sitten iltapäivällä nelivaiheinen ilmoittautuminen läsnäolevaksi.

Barnehagepäivitys: Enni jäi aamulla huutamaan eteiseen. Oli rauhoittunut melko nopeaa ja päivä oli mennyt iloisesti. Enni oli jopa syönyt jugurtin, leikkinyt pihalla itsekseen ja löytänyt uusia kavereita "isoista tytöistä". :D Edistystä siis.  Kun menin hakemaan neitiä, niin hän leikki siellä iloisesti isojen puolella ja tuli suoraan esittelemään tarhan leluja. Olisi vielä jäänyt leikkimään. Tosi helpottavaa. Ehkä huomenna vieläkin paremmin? Tädin ajattelivat kokeilla nukuttamista huomenna. Tsemppiä vaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti