sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kampaajalle?

Täällä yksi pikkuneiti tartteisi kampaajaa. :D Uskaltaisikohan sitä utse ottaa sakset käteen. Jos tuo typy vaikka sekunnin pysyisi paikallaan. Viimeks ei kyllä oikein pysynyt...
Pääsin muuten eilen bileisiin vaikkakin kotona olin jo ennen puolta yötä. Heh ja sain "nimen" niinkun aina ennenkin koulun kekkereissä... Viihdyttiin tosin vielä lapsenvahdin, Siljen kanssa hereillä useampi tovi. Tässä pimeääkin pimeämpi asu todisteena, että mahdun vielä makkarankuoreen. ;)3 kommenttia:

 1. Hei!

  Haluaisitko jakaa kokemuksesi ja vinkkisi muuttamisesta, työskentelystä ja elämästä Norjassa? Samalla auttaisit muita Norjaan töihin lähteviä tai sitä suunnittelevia suomalaisia.

  Olen liiketalouden opiskelija Turun ammattikorkeakoulusta etsii vapaaehtoisia norjansuomalaisia vastaamaan lyhyehköön sähköpostikyselyyn. Vastauksia käytetään hyväksi opinnäytetyössä, jonka aiheena on työskentely Norjassa. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

  Mikäli kiinnostuit ja sinulla olisi aikaa osallistua, ota yhteyttä: teressa.makalainen@students.turkuamk.fi , niin lähetän sinulle kyselyn!

  Ystävällisin terveisin,
  Teressa Mäkäläinen

  VastaaPoista
 2. Hyvää myöhästynyttä nimipäivää Ennille! T:Late-kummitus & Mape

  VastaaPoista