perjantai 25. tammikuuta 2013

Pikku vaatteet

Kaivoin viime viikolla esiin kaikki Ennin vanhat vauva vaatteet ja kylä ne oli pieniä!!! Pienimmät (50-56) niistä sain pestyäkin ja tänään järjestelin vauvan vaatteet Ennin lipastoon. Samalla sain siivottua Ennin vaatteista pois pieneksi jääneet ja järjestettyä kaikki Ennin vaatteet vaatekaappiin ja tosiaan tehtyä tilaa pienen vaatteille. Vielä pitäisi keksiä uusi paikka Ennin alusvaatteille, koruille, hiusjutuille ja muille aarteille kun nyt on vielä ton lipaston pienessä "salalaatikossa".

Eilen saatiin kylppärikin valmistettua vauvan tuloon. Ostettiin sinne hylly ja pehmuste pesukoneen päälle, niin saatiin siihen hyvä hoitonurkkaus. Kuvia voin laittaa myöhemmin kunhan vielä mietin toista hyllykköä sinne... Mutta nyt on laatikoissa jo vaipat, harsot, rasvat, pesuaineet ja muut tarpeelliset.

Ensi viikolla aion sitten pakata sairaalaan kassin jo valmiiksi. Mitäköhän sinnekin pakkaisi?

Bodeja, bodeja ja bodeja. :D 
Miten tää on väärin päin???

Ai niin; en ole tainnut täällä vielä paljastaa tulevan pienokaisen ennustettua sukupuolta? No näistä kuvista se varmaan selviää.... 

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, tytöntyllerö, pääsette hyötykäyttämään vanhoja vaatteita :)

    Meillä pikkuveliressu on tosin myös joutunut ajoittain kulkemaan pinkeissä hanskoissa tai nukkumaan pinkeissä lakanoissa ;)

    VastaaPoista
  2. :D Tylleröähän sieltä on veikattu. Ja jos tulee ylläri pikkuveikka niin saa hänkin kulkea enemmän ja vähemmän punaisen sävyissä. :D mekoista ehkä sit luovun...

    VastaaPoista