maanantai 28. tammikuuta 2013

Lisää lunta

Täällä alkaa parin viikon pakkaset hellittämään ja aurinko on hävinnyt jonnekin pilvien taakse. Ollaankin saatu tänne ihan kiva ja pehmeä lumikerros. Lauantaina oltiin aamusta jo vähän pulkkamäessä ja illemmalla tämä äiti sai vapaaillan ( tonennäköisesti viimeisen pitkään aikaan) ja suuntasi työpaikan kickoffiin.


Meille oli järjestetty sellainen blåtur eli hypättiin bussiin eikä meillä ollut hajuakaan retken sisällöstä taikka määränpäästä. Tiedettiin, että saatetaan kastua ja että paluu olisi vasta sunnuntaina puolen päivän maissa. No mikäs siinä. Reissun ensimmäinen stoppi oli noin 30 minuutin matkan päässä kylpylässä. Siisti ja ihan monipuolinen kylpylä olikin. Eniten tykkäsin höyryävästä ulkoporeammeesta sekä poreammeesta, joka oli ikäänkuin tehty luolan sisään. Vauva ei oikein tykännyt tosta luolasta, varmaankin koska se oli melkoisen kuuma allas. En siis pystynyt olemaan siellä kauaa kun en kehdannut keittää pienokaista.

Kylpemisen jälkeen bussi vei meitä puolisen tuntia eteenpäin ja majoituttiin sellaiseen "maalais" hotelliin. Siellä laittauduimme näteiksi ja pääsimme nauttimaan järkyn hyvästä illallisesta. Kolmen ruokalajin menyystä erikois maininnan ansaitsevat pääruoka kauriin kanssa tarjottu vispattu marjakastike sekä paikan päällä puristettu omenamehu! Tota mehua litkin varmaan kaks litraa kun jostain syystä ei viinin maistelu onnistunut. Rauhallisen ruokailun jälkeen meillä oli ihan hauskaa ohjelmaa mm. tietokilpailun ja drinkkien maistelu visan muodossa. Loppu ilta sitten ihan vapaata seurustelua. Jaksoin yllättävän hyvin ja oli mukava tutustua muutamaan uuteen tyyppiin. Yhden jälkeen väsy vei kuitenkin voiton ja menin nukkumaan. Aamulla syötiin aamupala rauhassa ja pakkauduttiin bussiin ja melkein tunnin kotimatkaan.

Sunnuntai-iltana meidän neiti hienostelija sitten halusi vähän itsekin laittautua ja pientä ehostusta taisi isikin siinä saada. ;) Siitä siis tuo toinen kuva. Niin ja Enni on muuten alkanut lainaamaan minun korkkareita ja sitten tepastelemaan niillä ylpeänä pitkin kotia. :D Palauttaa onneksi aina nätisti omalle paikalleen. 

Sellainen viikonlopppu täällä. Mites teillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti