keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Neuvolakuulumisia

Moi taas. :)

Manantaina käytiin Adan kaksikuukautis neuvolassa ( piti olla lääkäri samassa, mutta hän olikin perunut kaikki päivän ajat ja siirtänyt seuraavalle päivälle...) ja tänne tulin päivittelemään neidin kasvua.

Tämä pienempi neiti näyttää olevan siskoaan tanakampaa mallia kun mitoillaan 56,5 cm ja 4915g menee ohi Ennin vastaavista. Tai siis lyhempi ja painavampi. :D Ennin vastaavat olivat 57cm ja 4590g. Neuvolatäti kiinnitti huomita Adan reisipoimuihin, jotka eivät olleet ihan symmetriset - voi kuulema viitata johonkin lantion vaivaan.  Mainitsi kyllä myös, että vauvoilla saattaa muutenkin olla epäsymmetriaa. Mutta lääkäri ei niihin kiinnittänyt sen enempää huomiota ( oli tosin todella nuori tyttönen ja ei antanut kamalan pätevää kuvaa itsestään) ja totesi vaan, että tutkitaan sitten kk päästä tarkemmin. Itse en tosin ole huomannut mitään poikkeavaa muuta kun niissä reisimuhkuroissa, eli ihan yhtä liikkuvaiset ovat molemmat puolet.

Moi. 


Pieni potilas on muuten edelleen potilaana ja tartuttanut taudillaan koko huushollin. Täällä ollaan flunssaisina kaikki. Ada on oikeesti kyllä vähän säälittävä kun toinen on yskinyt äänensä ihan käheäksi ja raukka ei pysty edes itkemään kun kuuluu vaan pihinää. Muuten on neiti ihan iloinen itsensä, nukkuu vaan enemmän ja syö vähän vähemmän. Paranemisia kuitenkin meille ja pysykää te terveenä!

Muuten tänne ei kuulu mitään normaalista poikkeavaa. Koulua, päikkäriä, kahvittelua ystävien kanssa, isin pelireissuja ( eli tyttöjen kanssa kotoilua) ja jumppia. Hyvin nopsaan nämä päivät täälla menee vaikka jotkut illat tuntuu erityisen pitkiltä kun H on poissa, ja Adan ilta kitinät sattuvat samaan aikaan Ennin unillemenon kanssa... mutta tätähän tää on. :D Ada sentään nukkuu ihan hyvin yöt.

Huomenna voisin yrittää laittaa tänne pienen kuva koosteen pääsiäisestä lähtien kun on noita vieraitakin ollut niin on tullut kuviakin räpsittyä. Niin ja oltiinhan me siellä leirikoulussa viime viikolla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti