lauantai 28. huhtikuuta 2012

Jensenin sänky

Täällä blogin puolella on ollut nyt hieman hiljaisempaa, kun Ennin Ulla-mummi oli meillä viikon verran kyläilemässä. Touhua olikin enenmmän ja vähemmän. Luxusta oli myöskin nukkua pitkään kun mummi heräsi aikaisin Ennin seuraksi.

Saatiin viimein maalausinnostus ja maalattiin meidän makkari ja olohuonen. Hyvästi sinapinkeltainen makkari ja olkkarin harmaanvihreenkeltaiset seinät! Kaikki vaan näyttää niin paljon kirkkaammalta ja selkeämmältä valkoisilla seinillä. Tykään!

Mummi hoiti Enniä niin saatiin rauhassa käydä hoitamassa hommia H.n kanssa ja vihdoin oli aikaa käydä testailemassa uutta sänkyä! Vajaa pari tuntia siinä menikin makoillessa ja erilaisia vaihtoehtoja pohtiessa. Saatiin kun saatiinkin päätös tehtyä ja uusi sänky tilaukseen. Sänky on miusta yks tärkeimmistä investoinneista mitä voi vaan tehdä. Erityisesti meille, jotka liikkuu PALJON ja joilla senkin takia on jos jommosia selkä vaivoja. H myös pyörii unissaan aika paljon, joten tää sänkyesittelijä ( sattui sopivasti olemaan edustaja paikalla esittelemässä) lupasi senkin helpottavan kun kunnon sänky on alla. Hän kertoi, että he ovat unitutkimuskeskuksessaan todenneet, että huonossa sängyssä ihminen pyörii enemmän ja ei näin pääse kunnolla vaipumaan syvään uneen. Hyvässä sängyssä mukavan asennon hakeminen helpottaa ja näin unenlaadun pitäisi parantua. Innolla täällä jo sänkyä odotellaankin.



Valittiin tollanen Jensenin sänky. Molemmille sopivat, eripehmuiset puolet. Patjoissa on vielä viisi eri vyöhykettä pituussuunnassa; pehmeä, kova, pehmeä, kova, pehmeä. Eli tukevampaa painaville, eli yläselälle ja reisille. :) Ja mikä parasta - sänky on 180cm leveä!!!!! Nyt meillä on vissiin ollut 140cm ja välillä lisätila ois ihan tarpeeseen. Vaikka on toisen kyljessä ihan mukava nukkua. ;) Varsinkin jos on kylmä. Olihan se aika arvokas, mutta jos tosiaan sängyssä viettää kolmasosan elämästään niin kannattaahan siihen satsata. Tai miettikää miten paljon autoihin pistetään rahaa! Ja sänkyä ei kuitenkaan tarttee vaihtaa niin usein ku autoa. Ei kylläkään ostettu sängynpäätyä. Saanpahan taas askarreltavaa. :D

Nyt täällä arvon että pitäiskö lähteä poikien peliin illala. Peli on lopuunmyyty ja vastassa on sarjan viime vuotinen voittaja eli mielenkiintoinen peli tulossa. Peli alkaa kuitenkin vasta ilta kasilta, joka on aikas myöhään Ennille. Toisaalta pelin jälkeen ois yhteisruokailu perheillekin niin sinne ois kiva mennä... täällä ei aiemmin ollakaan syöty yhdessä koko jengillä. :) Helsingborgissa tuo yhteinen ruokailu oli aina kotipelin jälkeen ja sitä odottottikin melkein enemmän kun itse peliä. ;)

13 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja. Molde ei ole tänä vuonna ihan samassa iskussaan kuin viime kaudella. Yhteiset ruokailut kuulostavat hyvältä kävi ottelussa miten tahansa.:)

  VastaaPoista
 2. Kannatti ilmeisesti mennä kun voittivat. :)

  VastaaPoista
 3. Satuin joskus mainitsemaan miehelleni, että yhden norjansuomalaisen bloggaajan mies pelaa jalkapalloa. Se lisäsi heti miehen kiinnostusta blogeja kohtaan ;) Tänään minut kutsuttiin telkkarin ääreen katsomaan, kun "sen suomalaisen" joukkue pelaa =D
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 4. vau mikä sänky! mäki haaveilen tollasesta, mutta uppoo taas kaikki "ylimääräinen" raha ensi kesänä yksiin juhliin...
  kannattais panostaa tänkin selkävaivaisen (etenkin sillon aikoinaan selkä väärällä koko yön imettäessä) kunnon sänkyyn eikä mihinkään ikean rotiskoon.

  VastaaPoista
 5. Heli; hyvä olen saanut edes yhden uuden blogiharrastajan. :D Välitän onnittelut.

  Jii; eiks ookin! Tehän voisitte toivoa uutta sänkyä/sänkykolehtia silloin suurenapäivänä lahjaksi? :) Meilläkin nyt samaisen putiikin vanha rotisko niin oli kuule oikein unelma kölliä siellä sänkykaupassa. :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös Jensen. Päätettiin panostaa parin ikean sängyn jälkeen kunnon sänkyyn, tuleehan siinä kuitenkin vietettyä suuri osa elämästä. Ja on kyllä ollut arvonsa väärti, ei yhtään kaduta, että laitettiin siihen rahaa. Tosin olen tässä ollut 2,5 vuotta kotona ja nyt taas tipuin toisen lapsen jälkeen hoitorahalle, niin "budjettia" läpikäydessämme mies oli jo sitä mieltä, että tekisi mieli laittaan Jensen rahoiksi ;) Mutta mun hartia- ja yläselkäkivut ovat mennyttä Jensenin myötä.

  Eksyin tänne tuolta Jiin blogista ja tykkään ihan hirveän paljon! Mä rakastan Norjaa, olen nuorena viettänyt siellä todella paljon aikaa. Ihan ikävä tuli noita kuvia katsoessa!

  Mullakin on blogi, mutta suljettu sellainen. En löytänyt täältä mitään sähköpostiosoitetta, johon voisin laittaa kutsun, tai sitten en vain osannut etsiä :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa mukaan Elene. :) Mukava kuulla hyviä kokemuksia, niin ei ihan heti tarvitse katua ostostaan. Toivotaan helpotusta meidänkin selkävaivoihin.

  Joo ei täällä olekaan kun en ole kokenut tarpeelliseksi sellaista luoda - harkinnan alla. Mutta mielelläni tulen seuraamaan sinun blogiasi. Postia voi laittaa krista.harkonen@suomi24.fi postiin. :)

  VastaaPoista
 8. Hei ihan mielenkiinnosta palaan tähän vanhaan tekstiin: Mitä olette tykänneet Jensenistä?

  VastaaPoista
 9. Moikka! Toisaiseksi ollaan ainakin oltu supertyytyväisiä! Kumpikaan ei ole edes (tai ainakaan ääneen :D ) selkävaivojaan valitellut aikoihin.

  VastaaPoista
 10. Mäki palaan tähän vanhaan tekstiin, käytiin tänään katselemassa Jensenin sänkyjä (kun sain vähän perintörahaa), ei ihan vielä ostettu, mutta muistatko mikä malli teillä on ja mitä tykkäätte tällä hetkellä? Tosiaan kun kaksi lasta tulee sänkyyn, niin vähän ahdasta siinä 140cm sängyssä on . Etenkin isillä :)

  VastaaPoista
 11. Moi vähän myöhässä... mutta ollaan edelleen tyytyväisiä ostokseen. Ja kyllä 180cm alkaa olemaan minimi meidän perheelle kun aamulla sängystä herää neljä henkilöä! :D Tosin välillä oma pehmeä patja ( medium vissiin...) alkaa tuntua liian pehmeältä/upottavalta kun molemmat tytöt liimautuvat kylkeen...En ihan äkkiseltään osannut katsoa mikä malli meillä on mutta ei ihan halvin, eikä ihan kalleikaan eli joku välimuoto.
  Tsemppiä teidänkin öihin!

  VastaaPoista
 12. Meillä 7000 euroa maksanut Jensenin jenkkisänky. Aivan surkean huono. Lonkkia ja selkää alkanut särkeä reilun vuoden nukkumisen jälkeen. Mieheni ei aamulla pääse sängystä kunnolla ylös, kun selkä on niin jumissa. Kun ollaan oltu reissussa ja nukuttu hyvätasoisissa hotelleissa niin kivut ja jumit ovat hävinneet saman tien. Kotiin palattua ja nukuttua Jensenissä kivut alkaneet taas heti.

  VastaaPoista