sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Synttärit

Seuralaiseni.
Ei tää rafla tyhjä ollu vaikka siltä näyttääkin. :D 

Tämä neitokainen vanheni eilen taas vuodella ja nyt ollaan sitten lähempänä kolmea- kuin kahtakymppiä. Mutta mitäpä se haittaa. Eteenpäin tässä pusketaan joka tapauksessa. :D

Synttäripäivä meni mukavasti jumpatessa. Todella antoisa ja reipas jumppakoulutus! Tykkäsin. Muiden lounastauolla oli sopivasti oma jumppa niin tuli oikein tehokas päivä! H tuli myös treenaamaan niin tehtiin sitten treffit saunaan treenin jälkeen. Siellä urheilukeskuksessa on siis yhteinen sauna-ja rentoutumisosasto miehille ja naisille. Ensimmäistä kertaa testasin Norjalaisen saunan ja toimihan se. :) Sitten istuin vielä hierontatuolissa vartin.

Illalla mentiin kahdestaan syömään ja leffaan. Sitä harvinaisuutta ei olekaan aikoihin tapahtunut! Mummi on täällä ahkerana lapsenvahtina niin käytetään apua nyt oikein urakalla. Katottiin Titanic 3D:nä ja oli yllättävän hyvä. Minähän olin vielä ala-asteella kun kyseinen leffa tuli elokuviin. Enkä todellakaan ollut mikään fani ja leffan olen katsonut muistaakseni vain kerran. :D Näin vanhempana itse leffan katsoikin ihan eri näkökulmasta ja siitä saikin irti aika paljon. Hyvä leffa. 3D tietenkin toi kivan lisa säväyksen ja ihmeellistä aitouden tunnetta.

Syntymäpäivä oli just täydellinen miun makuun! Jumppaa jumppaa ja jumppaa. Rentoutumista. Huippuhyvää ruokaa ( + herkullinen synttärikakku jo aamupalana ;) ) ja vielä leffakin. Nii ja mieluinen synttärilahja tietenkin.

Published with Blogger-droid v2.0

5 kommenttia: