keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Knotter

Meidän keittiöstä te ette olekaan vielä nähneetkään kuvia ( taidan ottaa sen ensi maanantaina), mutta  kuten olenkin jo maininnut tuolla projektiluettelossani, aion hankkia jotain piristystä keittiön kaappeihin.

Mieluiten vaihtaisin kaapit kokonaan. Tästä tulisi kuitenkin ehken hieman liian suuri projekti näin parin vuoden vuokra-asuntoon. Samaisesta syystä en oikein viitsi alkaa kaappeja maalailemaankaan. En tiedä saisinko siihen lupaakaan.

Mitäs siihen sitten jää jäljelle? No eipä paljoa. Päädyin sitten siihen, että vaihdan kaappien ja laatikoiden nupit ( tai vetimet tai mitkä lieneekään) . Tämä on hauska ja halpa tapa piristää ilmettä.

Tässä muutamia vaihtoehtoja,  joita olen miettinyt: 


 

Nuppeja on meillä 14. Todennäköiseseti valikoin yhden nupin, jota ostan 9. Sitten kahta muuta pari kappaletta. Saattaa tulla sekasorto tai sitten ihan kiva yhdistelmä. :) 

Kaikki nupit on norjalaisesta sisustusputiikista kremmerhusetista. Kuvat heidän nettisivuiltaan. 

Ois varmaan kantsinut laittaa tämä postaus vasta keittiön jälkeen mutta minkäs teet kun nyt eksyin taas näitä nuppeja vertailemaan. :D Kommentoikaa sitten maanantaina mitä kannatatte. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti