maanantai 16. huhtikuuta 2012

Keittiö

Tänä maanantaina luvassa ihastuttava keittiömme. Alkuunhan en tykännyt meidän keittiöstä yhtään. Silloin kun käytiin kattomassa tätä tammikuussa jäi oikein kauhukuvat mieleen keittiön kaapeista. :D Suomessa olo ajan vielä oikein maalailin sinne sisäänkin jotain luurankoja ja onneksi sitten yllätyinkin positiivisesti kun tänne uudelleen tultiin. No eihän ne kaapit edelleenkään mitkään unelmat ole - mutta pärjätään varmasti. Odotellaan vielä niitä vetonappeja piristämään.

Tässä kuitenkin kuvia. Tunnelma ehken hieman maalaisromanttinen. Tai jotain.

Yleiskuva

Ruokapöytäkin saatiin mahtumaan. Taustalla duunatut hyllyt

Löysin vähän lisää kristalleja kruunuun ja valkeet ruusutkin löysin väliaikaisen paikan

Kauniit yrtit. Köhmköhm. Ei mitään toivoa, että olisin saanut kasvatettua joistain siemenistä. :D

Sit meillä on tällenen "teenurkkaus" oven vieressä

Ihanaa pentikkiä. Sopii yhteen meidän vanilia-astiaston kanssa

Selälle pehmustetta

Oliks nii kauhee kun pelottelin? :D Ite alan jo tottumaan noihin kaappeihin ja muuten tällanen kevyt tyyli on ihan mukavaa vaihtelua. :) Hei ja mitkä niistä nupeista ois sopivat tänne?


AI nii. Ja kun muutettiin tänne, niin täällä ei ollut jääkaappia eikä liettä (miten se ees kirjoitetaan - mutta se uunihässäkkä kuitenki). Oltiin et hei tosi kiva. Mutta se on ilmeiseti tapana täällä Norjassa, että vuokralaisilla on omat hellat ja jääkaapit mukanaan. :D No ei ollut näillä suomalaisilla. Eikä ollut muuten Ruotsissakaan. Meidän vuokraisäntä oli kuitenkin sen verta reilu, että hommasi meille upouudet kalusteet. Ja millä vauhdilla. Kamat oli paikoillaan alle tunnissa. :D

2 kommenttia:

  1. Ei nuo keittiönkaapit ole ollenkaan pahimmasta päästä, mitä olen nähnyt ;)

    Norjassa tosiaan on tapana, että kaikki keittiökoneet kuuluvat irtaimistoon, joka siirtyy asukkaan mukana asunnosta toiseen. Koskee sekä vuokra- että omistusasuntoja.

    Kun muutin Suomesta tänne, mies katseli minun silloisen keittiöni (vanhaa) hellaa kauhulla, että tuota et kyllä ota mukaasi. No en tietenkään, senhän omistaa vuokranantaja. Oli siinä norjalaisella ihmettelemistä... :D

    VastaaPoista
  2. Outo tapa! :D Ihan kuin muuten ei olisi muutossa kamaa raahattavana. :D

    VastaaPoista