torstai 12. huhtikuuta 2012

Katkarapu - rucolapasta

Tää on ystävälleni Nooralle kun kertas kyselit.



Katkispasta;

oliiviöljyä ( jokunen rkl)
2 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
50g pinjansiemeniä
1 chili ohuina suikaleina

- paistetaan kuumalla pannulla nopsaan

1/2 dl kuivaa valkoviiniä ( tai enemmän nii ei jää kuivaks... eilen käytin viinin sijasta sitruunamehua)
3rkl hienoksi silputtua basilikaa ja ripaus suolaa

- lisää ja hauduta parisen minuuttia. ---> pannu pois kuumalta

500g pastaa

- keita al dente ja lisää pannulle

100g rucolanlehtiä
300g katkarapuja

-  pannu takaisin kuumalle ja ravut ja lehdet sekaan. Maustetta sekaan jos kaipaa. :)

Tarjoa heti. Lisänä maistuu tietenkin parmesaani ja valkosipulileivät.

Mitäköhän tohon sitten lisäis että teidän isäntäkin sitä maistelis... oisko pekoni? Tai lohi?


ps. hups jo toinen ruokapostaus. Mut minkäs teet kun maailma haluaa. Annetaan maailmalle.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Krista! Jotenkin tohon suuntaan olen sitä yrittänyt tässä kokeillakin, mut monta ainesosaa jäi pois! Toi pekoni on hiton hyvä ehdotus! Täytyypä taas tehdä joku ilta. Nyt ihan oikeille ohjeillakin sitten!

    VastaaPoista
  2. Rouva on oikein hyvä. :) Kerroppa sitten miltä se pekoni sekametelissä maistuu. :D

    VastaaPoista