Tän kunniaks aloitin aamun ( juu olen oikein hyvä esimerkki terveellisestäeläjästä ;) ) aamupalan jälkkärillä eli suklismunalla. Varsinaisella herkkumunalla.
Hmmmmm... |
Ehheh... tää oli jotenkin viallinen pakkaus kun vaan kaks munaa....juuuu |
Tämmönen herkku paljastui kääreestä |
Sit kuulkaas kannen poksautuksen jälkeen tollanen ihana valkea maitokreemi/mousse lusikoidaan suuhun. Nam vaan! |
Tää postaus on omistettu kahdelle erityisen ( suklaanhimoiselle) hyvälle ystävälleni kannustuksesi ja houkuttimeksi. ;) Toinen näistä roikaleista makoilee tällä hetkellä Thaimaan lämmössä ja toinen nauttii aurinkoisista (toivottavasti ) kevätilmoista Tahkon rinteillä.
Joten Salla ja Maria; tämän suklaaherkun teille esittelemällä toivon saavani teidät tänne meillekin vierailulle. Lupaan hamstrata herkkumunia varastoon. ;)
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!!! Syökää paljon suklaata!
Published with Blogger-droid v2.0
Hyvä, että avasit ko. munan julkisesti. Nyt mäkin "uskallan" maistaa :-). Go Påske!!
VastaaPoistaJostakin syystä norjalaiset pääsiäismunat ovat edelleen maistamatta. Jos nyt ei marsipaanimunia lasketa - marsipaani on marsipaania, ei mitään sen erikoisempaa. Eilen katselin kaupassa sillä silmällä suklaa-appelsiineja, mutta hillitsin itseni ;)
VastaaPoistaSe oikea suklainen pääsiäismuna, elikkä Fazerin 116 vuotta myynnissä ollut, aidon kananmunan kuoren sisään pursotettu Mignon, on nautittu. Hyvää pääsiäistä:)
VastaaPoistaHeh. Montakohan on mennyt jo ei julkisesti... ;)
VastaaPoistaVoin muuten Heli tätä munaa suositella!!!
Oooo... Mignon. Hmmm. Sille ei kyllä helposti löydy päihittäjää!!!
Go Påske!
Näyttääpä kyllä järjettömän hyviltä suklaamunilta! Täytyy tulla maistelemaan. Ja nyt olet sit julkisesti luvannut säästää niitä meille Suomivieraille, joten hillitse halusi muru ;)Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle <3
VastaaPoista-Maria
Katellaan Maria jos niitä säilyy sinne asti... yritän hamstrata varastoon. :D
VastaaPoista