sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Projekti nr. 4; Ennin tuoli ja pöytä

Tämän projektin sain valmiiksi jo reilu viikko sitten, mutta jotenkin on ollut muuta postailtavaa niin on jäänyt. Samoin projekti 5 odottelee julkaisemista...

Edelliset asukkaat olivat jättäneet varastoon pienen pöydän ja tuolin. Olinkin näkevinäni ne käytössä heillä keittiössä. Mutta nappasin varastosta pikkuhuonekalut Ennin huoneeseen duunattaviksi.

Tässä ensin tuoli alkuperäisissä väreissään. Pöytä oli vaan puuta, niin se ei ansaitse erikseen omaa kuvaa. 


 Tässä sitten muutama otos setistä duunattuna. Maalasin molemmat valkeiksi ihan vaan sutimalla yhden kerroksen maalia. Tarkoituksena oli tehdä tuolinpäällynen helposti vaihdettavaksi/pestäväksi, mutta se ei ihan onnistunut, koska selkänoja ja istuinosa ovat yhtenäisiä ja molemmat ruuvvattu kiinni puuosaan. Lopputuloksessa sitten näkyykin, että kangas on himpunverran löysällä, kun sitä ei ihan täydellisesti saanut kiristettyä. Pöh.

Kankaaksi valikoin yllättäen tota samaa pupukangasta, jota löytyy mm. verhoista, niistä viireistä ja vaikka päiväpeittoonkin riittäisi vielä kangasta. :D
 Tässä vielä uusi omistaja auttaa ruuvailussa. Uusi tuoli ja pöytä ovatkin jo olleet kovassa käytössä ja varsinkin tuoli pitää useasti raahata olohuoneeseen ja telkkarin eteen teletappeja katsomaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti