maanantai 2. huhtikuuta 2012

Stue

Se olis maanantai taas ja meidän kodista seuraavana olohuonen eli norjalaisittain stue. :)
Tämä valikoitui ensimmäiseksi sisäkohteeksi, koska se on lähes valmis ja siitä on sitten helppo  jatkaa kierrosta mihin suuntaan tahansa.

Meidän olkkari on sopivan tilava (paitsi että telkkarin ja sohvan välimatka on melkoisen piiiiiiiitkä ja vanha tarttee lasit et näkee jotain. ;) toisaalta ei meillä vieläkään ole niitä kanavia, että ei ole testattukaan vielä. ) ja ihanan valoisa. JA NE MAISEMAT!!!!  Noissa kuvissä näkyy myös meidän sohvapöytänä arkku, jonka edelliset olivat myös tänne jättäneet. Pohditaan vielä saako se jäädä vai ei. Sopii tän asunnon tyyliin, muttei niinkään meidän olohuoneen kalusteisiin. Nyt kokonaisuus on vielä hiukan sekainen väritykseltään, mutta siinä on sitten työmaata kunhan muut projektit alkaa olemaan valmiina ja tekeminen loppuu. ;)


Tässä yhdestä suunnasta. Nuo verhot on edellisten jättämät - saavat siinä riippua kunnes löydät paremmat.
Tässä meidän afrikkalaisetkin omilla paikoillaan.

Toisesta suunnasta. Tosta ovesta muuten pääsee ulos ( yllättäen....). Nii ja tässä näkyy duunausta kaipaava lamppu.

Lähikuvaa uusista hauskoista tyynyistä
Tässä vielä näkymää sohvalta makkareiden suuntaan.
Näistä kuvista näkee, että tuo seinien väri ei ole mikään imarteleva, eikä varsinkaan mustavalkoharmaisiin väreihin sopiva. :)  Nuo meidän värikkäät taulutkin näyttää kaikki jotenkin likaiselta kellertävää seinää vasten. Maalataan kun keretään...

5 kommenttia:

 1. Meillä kesti tv-kanavien saaminen kuukauden nykyiseen asuntoon muutettaessa. Telkkarista ei siis jostakin syystä näkynyt yhtään mitään, ei edes niitä peruskanavia, joiden pitäisi näkyä ilman mitään asennustöitä. Toivottavasti teidän ei tarvitse odottaa yhtä kauan :)

  VastaaPoista
 2. Meillä kestää toistaseks ihan vaan siksi kun ei ole löydetty anteeninjohtoa eli ei oo vielä edes telkkukaan seinässä. :D Tänään jos käytäis ostamassa sitten uus. Kanavat saatiin jopa eilen tilattua. :D

  VastaaPoista
 3. Helin blogista löysin teidät. Ja aloin seuraamaan. Täältähän on näköjään myös suora yhteys myös tippeligan tunnelmiin.Tervetuloa norjansuomalaisten aika tiiviiseen blogiperheeseen.

  VastaaPoista
 4. Tervettuloa mukaan Avletto! Ilokseni olenkin huomannut tosiaan norjansuomalaiset erityisen mukavanoloiseksi porukaksi! :) Valitettavasti en osaa veikkausvinkkejä Tippeliigaan antaa eli ei kannata ainakaan hirveitä panoksia laittaa peliin miun kirjoitusten perusteella. ;)

  Heli; miustakin tuo arkku on ihana mutta sen paikka vielä hakusessa. :) tai ehken mennään maalaamaan ( ja pilaamaan) se.

  VastaaPoista