keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Buff-huivit

Varastoni uutuus
Pirteänä ohjaamaan lähdössä.  Just.


Pakko nyt hehkuttaa teillekin näitä parhaita Buffeja. Jos vaikka joku muukin pienipäinen jumppaaja innostuis. :) Juniorikoko on muuten just sopiva. :D

Ohjatessahan on melkeinpä pakko käyttää mikkiä (ellei sitten halua karjua kurkkusuorana ääntänsä käheäksi). Ainut, että suurinosa mikeistä on aiiiivan liian isoja miun päähän säätöjenkin kanssa, joten joku rätti päässä on ihan pakko olla, jos haluan sen mikin pysyvän edes lähellä oikeaa kohtaa. Ennen olen aina käyttänyt sellaista normaalia, ohutta pantaa. Sellainen päässä näytän ihan idiootilta - voin sanoa.

Joulun alla sain SATS:iltä ensimmäisen putkihuivini ja sen jälkeen näitä onkin kasautunut jo useampi. :) Hikipäällähän niitä kuluu. Noiden huivien ideana on kait, että niistä voi viritellä, jos jonkinmoista päähinettä ja kaulahuivia. Itse olen käyttänyt ihan vaan perushuivina, mutta tässä tarkoituksessa ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Tällainen paksumpi panta tuntuu sitäpaitsi paljon tukevammalta ja näyttääkin kivemmalta - ainakin tän jumppapirkon päässä.

Eli voin suositella! Eikä nuo miusta mitenkään hullummalta näytä vaikka piponakaan.

Published with Blogger-droid v2.0

4 kommenttia:

  1. Buffit on kyllä loistavia! Vaikka tuo käyttötarkoitus ei ole tullut mieleenkään :)

    VastaaPoista
  2. Meillæ kaytetaan niita joissa on fleecea toinen paa. Siis lapset kayttavat talvella esim. lasketellessa. Mutta toimii hyvin tuo ohut jumpassa hikihuivinakin:)

    VastaaPoista
  3. Ne lämpimämmät on varmasti käteviä lapsilla, pitää hankkia meidänkin typylle myöhemmin. :)

    VastaaPoista