sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kuvia viikolta

Moikka!

Tässä vähän meidän touhuja kuvina kuluneelta viikolta täällä Suomessa! Kauhean nopsaa on taas aika vierähtänyt ja näistä ihanan aurinkoisista keleistä nauttiessani en todellakaan ole ehtinyt tekemään paljon mitään mitä suunnittelin! No onhan tässä aikaa.

H lähtee kotiin jo tiistaina ja me tyttöjen kanssa jäädään tänne koko kuukaudeksi. Mitenköhän se pärjaa niin kauaa ilman meitä! ;)

Niin niitä kuvia.

Tätä oltiin odotettukin!
Ei muuten meinattu päästä lähtemään ollenkaan kun kotona aurinkoiset kelit olivat vaihtuneet sumuun lähtöaamuna. Huonolla kelillä koneet eivät siis pääse sinne vuorille laskeutumaan. Meidän kone oli jo tunnin myöhässä kun Bergeniin menevän koneen matkustajille ilmoitettiin kyseisen koneen menneen suoraan Bergeniin ja he saivat luvan tulla tiskille neuvottelemaan muista kuljetusmahdollisuuksista. Meille Osloon meneville ilmoitettiin, että odotellaan vielä 6 minuuttia sään selkenemistä. Alettiin sitten jo valmistautumaan mekin 7-8 tunnin bussimatkaan ja kattelemaan Helsingin lentoja illalle. No se 6 minuuttia kannatti. Meidän kone pääsi laskeutumaan ja lähtemään. Ehdittiin jopa jatkolennolle Helsinkiin. :D Saatto pikkasen niitä Bergeniin meneviä ketuttaa. :D

Ranta pimu

Läträtääääään!

Siskokset köllii

Myrtsinä kampaajalla

Enon kanssa uimastadionilla

Ooo ou. 

Vähän jänskättää Lintsillä. Kaikki alle metrisille tarkoitetut laitteet oli muuten ilmaisia. 

Pientä välipalaa sulassa sovussa

Kastekirkko

Kastajaismeininkejä

Sisko ja sen veljet. Perus ilmeet.

Ihanuudet


Ystävykset Ada ja Aava

Vähän erikoinen lukutoukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti