maanantai 4. marraskuuta 2013

Kauhujen lenkki

Menneenä viikonloppunahan juhlittiin Halloweenia.

Niin myös täällä meidän kylällä. Täällä ilmeisesti joka vuosi enemmän ja enemmän lapsia lähtee mukaan hullutteluun ja kiertelemään halloween asuissa ympäri naapurustoa. Mites Suomessa? Ei ainakaan silloin ollut kun me oltiin pieniä. No joka tapauksessa istuttiin tässä jo lasten kanssa yöpukusillamme valmiina iltatoimiin kun tohon meidänkin ikkunan taakse tuli lauma mitä lie noitia ja prinsessoja. En muuten yhtään säikähtänyt en. Ei tietenkään oltu varauduttu kierteleviin lapsiin  niin nämä raukat saivat pusseihinsa kaapissa pyörineitä rusinarasioita sekä keksit. :D Onneksi ei tullut tätä yhtä jengiä enempää…

Tässä kaksi kuvaa samalta päivältä…

Ensin tuli lumi

ja sitten kirkkaus. :) 

No sunnuntaina lähdin sitten lenkkeilemään pitkästä aikaa vuorelle. Ja tästä kuullkaas vasta karmea lenkki tulikin! ;) Hölkkäilin siellä pitkin bondelaa keskittyneesti kuulokkeet korvilla niin eiköhän sieltä ala joku sata isoa lammasta hölkytellä minua vastaan pitkin tietä! Gyyd melkein pissin housuihini siinä. Tiukasti vaan katse maahan ( eläimiähän ei siis ikinä saa katsoa silmiin - varsinkaan lampaita - muuten ne HYÖKKÄÄ) ja puoliksi ojan kautta niihen ohi. Onneksi niillä oli kaksi paimenta mukana niin vältyin hyökkäykseltä.

Kattokaa nyt! Siellä niitä viimeisiä hirviöitä lönkyttelee menemään. Itsehän jo hyvässä turvassa….
No eipä se riittänyt, että nämä valkeat karvapallerot säikäyttivät minut! Ehdin juurikin toipua järkytyksestä ja kuvailla jonoa kun käänsin selkäni ja NÄMÄ alla olevat möröt olivat kesääntyneet aitaukseen ihan minun selän taakse. Ja taas kiljahduksen voimin eteenpäin ja vauhdilla!

Kuka tietää mitä nää on nimeltään? 
Loppu matkan juoksin ihan varuita suunnilleen silmät kiinni, että en vaan huomioisi mitään pelottavaa! Ja astuin tietenkin samalla lampaanshaisseen. No mitäpä siitä! Hyvän lenkin sain kuitenkin! Jaksoin jopa mäki intervalleja ja löysin lunta sieltä missä yleensä teen käännöksen. :) 

Huomasin, että useampikin huippu on jo saanut lumipeitteen! Harmittaa kun en parhaimman ruskan aikaan käynyt siellä ylhäällä kuvailemassa teille maisemia! Nyt se on jo vähän mennyt ohi. Mutta kaunista siellä on silti!


Että semmosta tänne tällä kertaa! 

1 kommentti: