sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lunta

Jej! Eilen herättiin aamulla täälläkin lumiseen maisemaan! On tätä odotettukin! Työt ( tai lähinnä Enni) olivat ihan innoissaan! 

Muuten täällä arki on lähtenyt kivasti rullaamaan ja jumpatkin aloitin tällä viikolla! Ja isoakin isompi JES! ----> sain vihdoin puhuttua tänne meille pumppi tunnit! Eli pääsen taas pumppaamaan ääneen! Muuten vähensin toistaiseksi omia viikko tuntejani kolmeen, niin ehdin käymään muidenkin tunneilla jumppailemassa. Jatkan siis myös laadunvalvonnanparissa. :D 

Kovasti olen myös Me&i juttuja miettinyt ja päätin jatkaa vielä ainakin tämän kevään kun se on niin mukavaa hommaa ja meni syksynkin kivasti. Kovasti täällä siis bookkaillaan treffejä ( tai ainakin yritetään) ja odotetaan uuden malliston saapumista. Kevät mallisto lanseerataan 29.1 ja edellisenä viikonloppuna meillä olisi kick off, mutten sinne valitettavasti pääse, sillä tämä alku kevät on meillä aina tällaista säätämistä. Olette varmaan jo huomanneet. 

Sisustuskärpäinen on myöskin näin kevään kynnyksellä puraissut ja olen järkännyt olohuonetta uuteen uskoon, siirtänyt tytöt samaan huoneeseen ja vähän tehnyt siellä muutoksia.  Ajattelin vielä duunata meidän sekahuoneesta ( työhuone/vierashuone/komero...) vähän viihtyisämmän. Jonkinnäköistä leikkihuonetta ajattelin... 

Adan nukkumisesta kirjoittelen enemmän sitten myöhemmin kun on vähän aikaa. Nukahtaminen on tällä hetkellä suurin ongelma ja parilla tissittelyllä mennään vielä toistaiseksi yö. Muutosta siihenkin tulossa parin viikon sisällä! Lupaan! 

Eipä tässä muuta tänään! Paitsi että tiistaina lähdetään etelän lämpöön! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti