sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hellepäiviä
Siinä ylipuettu Enni leikkikentällä.

Täällä on taas ollut monta hyvin kaunista päivää ja lisää kuulemma luvassa! Jeeeeee!

Pitää myös hehkuttaa tota meidän pihanurmikkoa kun se on vaan niin mahtava. Se on suorakaiteen muotoinen ja sopivan tasainen. Melkein isompi kun meidän keskuksen pikkusali. :D  Eilen olinkin siinä auringossa kölliessäni

liian laiska lähtemään salille, joten jumppasin siinä pihalla.  Oli varmaan hauskaa naapureilla. Auringossa paljain varpain vedetty combat on kyllä ihan mahtavuutta.

Illalla meillä oli vielä ohjaaja naisten tyttojen ilta. Mukavaa oli. :)

Published with Blogger-droid v2.0

5 kommenttia:

 1. Hei! Löysin tässä taannoin blogiisi ja liityin lukijaksi :) Norja on mulle rakas paikka (äitini on sieltä kotoisin), käymme siellä vähintään kerran vuodessa :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva kun jäit seuraamaan. :) Missä päin Norjaa te vierailette? Huomasinkin sinun ihanat blogit! Varsinkin kakkublogissasi voisi uneksia koko päivän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini on Kvalsundista kotoisin, joten siellä on majapaikkamme :) Siskoni asuu Tromssassa, joten siellä käydään myös silloin tällöin.

   Kiva ku kävit kurkkaamassa blogini, tervetuloa uudelleen! :)

   Poista
  2. Ookei. Eli Pohjois-Norjaa? Olisi mukava itsekin mennä sinnepäin joskus piipahatamaan. Tosiaan kaunis blogi sinulla ja jäin itsekin sinne seurailemaan. :) Mielestäni paras tapa löytää uusia blogeja onkin juuri omista lukijoista. Todennäköisimmin yhteisiä intressejä.

   Poista
  3. Juu, Pohjois-Norjaa. Kvalsund on siinä Hammerfestin kupeessa. Saman olen itsekin todennut, että omista lukijoista löytää parhaiten uusia, kiinnostavia blogeja :)

   Poista