perjantai 11. toukokuuta 2012

Sosiaalinen perjantai

Perjantai taasen. :)

Pitää kuulkaas tulla tänne iloitsemaan, kun miun sosiaalinen elämä on ottanut harppauksen ylöspäin. :D Viikolla tavattiin yksi H:n jengin vanhempi pelaaja perheineen tuolla puistossa ja tää vaimo, Kathrine ( ?), oli ihan supermukava! Sovittiin, että mennään heille kyläilemään tässä joku päivä. Tää kyläily on tosiaan näitä pikkukaupunkien iloja kun ei ihan hirveästi tekemistä kaupungilla ole. :D Hauskaa.

Sitten tänään kävin lounaalla jengin maalivahtivalmentajan luona. Siellä oli myös eräs toinen vaimo, Silje, ( ilmeisesti joukkueen johtajan) ja he molemmat olivat erittäin mukavia. Tällä Iriksellä, joka kutsui minut luokseen, on lähes tasan samanikäinen poika kun Enni on. Enni on neljä päivää vanhempi. Vaikka vaikutti joku vuoden vanhemmalta. :D Näin sanoivat naisetkin. E tosiaan useiden mielestä vaikuttaa vanhemmalta, sillä on niin rauhallinen ja itsenäinen. Samoin, että neiti on jo niin taitava liikkeineen. Itse en kauheasti tähän voi kommentoida kun hirmusesti ei ole kokemusta muista lapsista. :) Siljellä oli myös mukanaan nuorimmainen lapsensa, Tindra 5v. Nätisti leikkivät tytöt keskenään kun Mats-poika meni nukkumaan. Oikein mukava aamupäivä ollut täällä. Ainut, että lounaaksi tarjottiin leipää??? :D Mutta tämä on ilmeisesti ihan normaali tapa täällä. Leipää lounaaksi.

Mutta olen tosi innoissani kun olen saanut nyt uusia tuttavuuksia. Ja perheellisiäkin vielä! Varmasti tullaan tapaamaan useammin tässä kevään ja kesän mittaan. :) Suunniteltiin jo naisten iltaa tonne loppukuulle.

Semmosta tänään! Nyt valmistelemaan illan jumppaa!

3 kommenttia:

 1. Onpas mukava kun joukkueen kautta pääset ystävystymään muihin kohtalotovereihin. Onko sielläpäin muuten ketään muita tietämiäsi suomalaisia sen vuononne ympärillä.

  VastaaPoista
 2. Ha ha, leipää lounaaksi, tervetuloa Norjaan! Meillä töissä on jopa "kokki" joka tulee laittamaan voileipiä lounaaksi. Keskiviikkoisin lisäksi vohveleita. Ja kiva kun sieltä alkaa löytymään ihmisiä ympärille!

  VastaaPoista
 3. Avletto: kyllä tosiaan mukavaa. :) Tuolla liikuntakeskuksella on eräs suomalainen fyssari. Hänen kanssaan olenkin pariin otteeseen jutellut. Hän tosin asuu perheineen viereisessä kylässä. Muihin en vielä ole törmännyt.

  Satu VW: AI oikein Kokki! :D Hauskaa.

  VastaaPoista