sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Heippa taas.

Heippas taas! Tällä kertaa Suomelle. :) H hyppäsi eilen laivaan ja ajelee tänään reippaat10 tuntia suoraan kotiin, jotta ehtii huomisiin treeneihin. Me Ennin kanssa suunataan kohta kentälle ja käännetään koneen keula kohti Atlantia. Kanadan Toronto olisi siis seuraava etappi.

Täällä Suomessa aika meni mahdottoman nopsaan ja oli taas ihana nähdä kaikkia tärkeimpiä. Lauantaina oltiin muuten Lintsillä ja tämäkin mamma sai itsekin leikkiä vähän lasta. :D Lauantai yönä Enni oli ensimmäistä kertaa yökylällä miun tädin luona, meidän äitin ja Artun kanssa. Pitihän siinä muutama kyynel tirauttaa kun Enni lähti toiseen autoon ja me toiseen. Taisi mennä kyläily Ennillä vaivattomammin kun äidillä. :D Päästiinpähän Hannun kanssa vähän ulkoilemaan samassa porukassa. Tätähän ei ole aikoihin tapahtunutkaan.

Huomasin muuten tän reissun aikana, että Enni kiintyi tiettyihin "tuntemattomiin" ihmisiin hassulla tavalla. Esimerkiksi hyvän ystäväni Elinan kämppikseen Enni ihastui ihan täysin. Enni tahtoi istua Taijan sylissä ja esiintyi hänelle jatkuvasti. Samoin oltiin vierailulla ystäväni Ainon luona ja nähtiin hänen miehensä oikeastaan ensimmäistä kertaa. Enni nökötti tän Pekan jalan vieressä ja tuijotti toista silmiin. Ei varmaan pienen ahdistavaa kun tollanen vieras räkänokka liimautuu kylkeen kiinni. ;) Reippaasti Pekka kuitenkin jaksoi Enniä ja käsikädessä menivät Ennin kanssa katsomaan koiria ja ötököitä. :D

No kentällä voisin vaikka laittaa muutaman kuvan lähtemään puhelimesta, jos kerkiin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti