tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kuvattomia kuulumisia ( taas)

Näinhän tässä taas kävi - kuten arvelinkin - että tämä reissunpäällä postailu jää ihan retuperälle. :D Jotenkin ei vaan hulinan keskellä ehdi tai malta istahtaa koneelle. Toisaalta ihan hyvää tekee tämä tietokone tauko. Ja ihan oikeesti en ole käynyt edes facebookissa. Oikeesti. No ehken ihan nopeesti vaan pari kertaa. ;)

Joo  mutta nyt ollaan äitin luona Kuopiossa niin vähän hulina rauhoittunut. Helsingborgissa oli mielettömän mukava käydä ja nähdä kaikkia vanhoja hyviä ystäviä ( käytiin kuulkaas ihan laavulla grillailemassakin). Aurinko jaksoi paistaa Ruotsissa, joten saatiin hieman nauttia Helsingborgin rannastakin. Harmittaa oikeestaan, kun en ottanut montaakaan kuvaa täältä entisestä kotikaupungistamme. Kaupungin kukkaloisto oli mitä kauneimmillaan, joten koko kaupunki näytti parhaat puolensa. Olisin varmasti saanut teistä muutaman uuden turistin Skånen maisemiin. ;) Suosittelen piipahtamaan ihan näin kuvattomastikin. 

Helsingissä sainkin sitten viettää ihan mamma-aikaa kun pääsin kunnolla treenaamaan ( oli muuten maailman paras ohjaaja - tai vähintäänkin yhtähyvä kun mie ;) ), kampaajalle ja vielä baanallekin. :D Ehdin nähdä tärkeimpiä ystäviä ja sukulaisia ihan ajan kanssa.  Mukavaa.

Viikon loppuna H lähtee ajelemaan kotiin ja me Ennin kanssa käännetään kone Atlantin toiselle puolelle.

Kyllä tänne varmasti ainakin näitä pikakirjoituksia tippuu. En tiedä mihin tahtiin, mutta kuitenkin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti