keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ennin 2-vuotissynttärit

Tosiaan sunnuntaina juhlittiin Ennin synttäreitä vähän etukäteen. Vieraina meillä oli Suomesta Ennin kummi Eveliina ja sitten Ennin kavereita perheineen. Toisin sanoen kolme minun ystävää täältä ja heidän lapset ( + yhden mies). Yhteensä meitä oli 7 aikuista ja 6 lasta. :D Hulinaa riitti ja olinkin ihan puhki illalla! Samoin oli sankarikin. Vaikka oli silti selvästi hyvillään ja ylpeänä vieraistaan.

Kuvia ei juurikaan keretty räpsimään, mutta tässä muutama.Tarjottavana meillä oli suolaisena kinkkupiirakkaa ja juustosarvia ( maistui muuten sarvet loistavasti pienille juhlijoille) ja makeana suklaajuustokakkua ja perustäykkäriä. Kissätäykkäriä.

Nii ja maanantaina päiväkodissa oli juhlittu Enniä. Tarhan ovessa oli jo Ennin kuva ilmapalloineen ja Enni oli saanut erityishuomiota pitkin päivää kun kaikki olivat tulleet onnittelemaan ja kehumaan neidin hienoja vaatteita. :D Enni oli kuulemma itsekin oikein keikistellyt hamosineen. Sitten kun menin hakemaan Enniä kotiin, niin koko ryhmä istui pöydässä napostelemassa muffinseja ja Ennille oli askarreltu oma kruunu! <3 Aika ihanaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti