keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Raskauskuulumisia

Täältä tulee taas raskausraportointia. :D Tosiaan välillä sitä vaan unohtaa olevansa paksuna vaikka kenkiä ei enää ähisemättä saakkaan jalkaan.

Mutta kävin siellä sokerirasitus testissä tossa pari viikkoa sitten ja se meni paljon kivuttomammin kuin pari vuotta sitten. Litku ei maistunut lainkaan niin pahalta kun muistin ja vetäsin sen kolme desiä alas parissa minuutissa ( oli tosin vähän kiire kun piti siinä odotusajalla käydä heittää H lentokentälle) ja puolen tunnin kuluttua olo olikin sen mukainen. Litku pysyi silti sisällä ja arvot oli ihan normaalit.

Ruotsissa piti olla oma sitruunakin mukana. Yök.Neuvolassakin kävin viime viikolla ja kaikki oli sielläkin ihan normaalisti ja arvot hyvät. Maha tosin kasvaa yläkäyrällä eli veikkaan, että tämä lapsonen tulee maailmaan ennen laskettua aikaa. Niin tuli Ennikin, mutta käyristä ei ollut mitään tietoa. Tai sit tää uus on joku 5 kiloinen. Oouuu.

 Kaivoin viimein sykemittarin laatikon kätköistä ihan käyttöön saakka. Periaatteessahan pulssin ei olisi hyvä pitkäksi aikaa nousta yli vauvan sykkeen, toisin sanoen yli 150-160. Meillä oli viime viikolla maksimipulssi testit ja sitten maanantaina treenattiin parisen tuntia käyttäen omia sykerajojaan. En muuten osallistunut tohon testiin. :D Ei ehken olis ollut ihan järkevää. Maanantain treenin vedin sitten oman tunnon mukaan keskiraskaasti. Omilla ohjaustunneilla saa pulssi vähän noustakin, mutta noilla koulun tunneilla löysäilen ihan huoletta. Mitä sitä turhaan riskeeraamaan ja stressaamaan. Ajattelin nyt kuitenkin  ottaa mittarin käyttöön myös omille tunneille, jos vaikka sen avulla malttaisi ededs vähän rauhoittua.

Matalalla mennään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti