lauantai 15. joulukuuta 2012

Ihmeen sosiaalinen mamma

Luuletteko että olen vaan täällä nörtännyt tiistain tenttiin? No en todellakaan ole ( vaikka ois pitänyt...) kun ei jostain syystä ole motivaatiota lainkaan. Ootan vaan et tentti ois jo ohi ja päästäis reissuun... No ei kauaa enää.

Selvittiin muuten siitä torstain aamuherätyksestä ihan kunnialla vaikka Enni aamulla vaan veti peiton korviin ja käänti äidille kyljen ja ilmoitti ettei herää. :D Aika liikuttava Lucia kulkue ja esitys niillä oli ja meinasi ihan tulla tippa siinä linssiin. Nyyh.

Tällä neidillä meinaa seppele tippua päästä ja kynttiläkinmelkein viiltää maata..
Eilinen menikin sitten asioita hoidellessa, sekä leipoessa. Okei. Luin myös vähän. Illalla meillä oli sitten jalkapallonaisten kanssa pikkujoulut tapas kestien muodossa. Hui kun oli taas herkkuja. Ite tein jälkkäriksi daim-muffinsseja tuorejuustojugurtti kuorutteella. Täällä meillä on kyllä tosi mukava tuo naisten porukka ja juttua riittää vaikka ikähaarukka onkin suhteellisen laaja! Ite olen meistä "lapsellisista" nuorin ja vanhin taitaa olla vajaa 50. :D Muut sit tasaisesti siltä väliltä. Joukossa on pelaajien, valmentajien, johtajan, managerin ja muun henkilökunnan vaimokkeita ja kaikki sulassa sovussa! Tykkään kovasti! Meni kuulkaas 2 saakka yöllä tällä mammalla hurvitellessa.


Vähän suolaista herkkua. 
Tänään käytiin sitten koko perheen voimin kyläilemässä tossa naapuri kunnassa vajaan tunnin matkan päässä. Siellä asuu H.n jengin fyssäri perheineen. Suomalaisia koko jengi. He ovat muuttaneet tänne 15 vuotta sitten vuodeksi etsimään vaihtelua mutta se vuosi on kuulema sitten vähän venähtänyt. Mukavia ihmisiä! Tää rouva on muuten jordmord eli neuvola täti ja saattaa hyvässä lykyssä tulla minun kätilöksi. Täällähän muuten neuvola tädit hoitaa myös kätilöiden hommat.


Hän taas vähän pynttäsi itseään vierailua varten

2 kommenttia:

  1. Heh, ja mä luulin, että meillä on innostuttu koruista ;)

    VastaaPoista
  2. :D Ai teilläkin? Meillä tosiaan kaiki korut pitää olla aina päällä yhtäaikaa! Ja mielellään vielä äidin korkkarit. :D

    VastaaPoista