tiistai 18. joulukuuta 2012

Lolololoma!

Tällä lomalainen terve! Aamulla kävin tekemässä viimeisen tentin ( meni ihan okei vaikka en ymmärtänytkään yhtä kysymystä eikä sanakirjasta ollut apua...) ja sitten pakattiin auto täyteen jä lähdettiin ajelemaan kohti Osloa. Nyt ollan hotlassa. Huomenna hypätään koneeseen ja lennetään etelän lämpöön! Mummi, mummo ja Arttu tekee saman homman Suomessa ja tavataan sitten aurinkoisissa merkeissä. :)
Eilen ohjasin viimeisen jumpan taas aikoihin ja olo oli kieltämättä vähän tyhjä sen jälkeen. Vaikkakin samalla helpottunut kun kroppa saa nyt vihdoin ihan rauhassa levätä ja kerätä voimia tulevaan. Hyvin olen mielestäni jaksanut ja olisi varmasti mennyt pari viikkoa lisääkin mutta ehken oli jo aika hellittää kun laskettuun on kaksi kuukautta. :) Ja kyllä sitä jo alkoi nämä 13 kiloa painamaan ja pulssi nousi kyllä selvästi aiempaa helpommin.
Ennilläkin oli tänään vielä viimeinen lyhyt tarhapäivä niin sai isi treenata rauhassa. Vein tarhan tädeille pienet lahjapussit ( kynttilöitä ja suklaata) kiitokseksi hyvästä hoidosta. He yllättyivät ihan selvästi. :) Kysyinkin asiasta yhdeltä ystävättäreltä ja hän sanoi ettei lahjojen vieminen täällä olekaan niin kovin yleistä. Tulin kyllä itsekin hyvälle mielelle tätien iloisuudelta. Ollaan oltu super tyytyväisiä päikkäriin niin mielelläni vein pienet kiitokset!
Enni tuli puolestaan eilisestä nissefestistä mukanaan kolme hienoa pakettia äitille ja isille. Sieltä paljastuikin ihania askarteluja! Taitava tyttö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti