sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tuplasuklaapiiras

Käytiin viimein katsomassa ystävän 2 viikkoista vauvaa. Voi että hän oli suloinen! Hyvin huomasi eron Adan ja pienen Henrikin välillä. Koko eroa ei hirveästi ollu mutta toinen oli kyllä ihan selvästi pikkuvauva vielä. <3

Tehtiin eilen Ennin kanssa kylään viemiseksi kahden suklaan piiras. :) Saman tyyppisen ohjeen olen joskus bongannut jostain blogista ( taisi olla hunajaa ja appelsiineja) ja kokeilin siitä nyt omaa muunnosta. Tosi herkullista vaikka ehkä JOPA minun makuuni hieman liian makeaa. Ehken tumma suklaa olisi toiminut paremmin...

Ohje siis yksinkertaisuudessaan;

Pohjaksi murotaikina;

n.125g pehmeää voita
1dl sokeria

vatkataan sekaisin

1 muna vatkataan joukkoon

2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
2,5dl jauhoja

keskenään sekoitetut kuivat aineet lisätään joukkoon ja taputellaan piirakka vuuan pohjalle. Paistetaan 200 asteessa reilu 10 minuuttia.

100g valkosuklaata sulatetaan
5 kukkurallista ruokalusikallista jugurttia sotketaan joukkoon. Tämä seos tortun pohjalle.

Päälle tuoreita vattuja








200g tummaa suklaata ( käytin maitosuklaata) sulatetaan
2dl kermaa lisätään joukkoon ja vatkataan koko sotku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti