torstai 23. toukokuuta 2013

Voihan tentti!

Siis gyyyd miten taas aika rientää!

Täällä olen yrittänyt lukea tenttiin ahkerasti - tai nyt niin ahkerasti kun noiden kahden kanssa pystyy. Tentti oli tänään "aktivitetslaere" ja ensimmäistä kertaa täytyy sanoa, että EI mennyt hyvin. Ei lähellekään. Aiheena oli siis kaikki 17 lajia teoriassa mitä meillä on ollu. 11. kysymyksestä yhteen jätin kokonaan vastaamatta, mitä ei ole IKINÄ ei IKINÄ tapahtunut. En edes lähtenyt arpomaan mitä siihen olisi voinut vastata. :D No omaa tyhmyyttä kun luotin, ettei yhdestä lajista tulisi kysymystä enkä siis tätä " yleisiä pallopelejä" lukenut ollenkaan. Eikä kyllä ollut materiaalejakaan. :D Minulla ei siis ollut hajuakaan mitkä ovat kaospelin kolme faasia....

Telinevoimistelukysymys meni myös päin mäntyä kun kysyttiin liikettä, jota en ollut kuullutkaan. :D Sanakirja ei myöskään osannut autta. :D Eli eikun arpomaan. "stift" on suomennettuna jotakuinkin puolivoltti. Ei "naula" kuten sanakirja sanoo. :D Eli miun selitykset trampoliinilla tehtävästä "tikkuhypystä" ei vissiin tule tuomaan pisteitä. :D  Melkein naurattaa oma tyhmyyteni kun jätin niin paljon lukematta ja luotin arpaonneen. Kaksi muutakin kysymystä jouduin arpomaan, mutta ne taisivat edes vähän paremmin vastata haettua aihetta. :D Muissa kysymyksiaa sentään tiesin mistä kirjoitin tai sanotaanko yritin kirjoittaa. :D Tällä kertaa olen super tyytyväinen ihan C:hen tai D:henkin.

No onneksi tämä teoria tentti on vaan 40% arvosanasta. Ensi torstaina on sitten se tärkeä käytännön tentti. Edellisenä aamuna saan tietää minkä lajin minä saan. Vuorokausi on sitten aikaa suunnitella 45 minuutin oppitunti kyseisestä lajista ja annetusta aiheesta. Hyvässä lykyssä minulle sattuu esim. grundtrening ja huonommassa vaikkapa koripallo. Tästä tunnista pitää sitten pitää 20 minuuttia ja lopuksi tenttijä + sensuuri kyselevät kysymyksiä kyseisestä lajista ja pyytävät näyttämään jotain konkreettista. Odotan oikeastaan tätä tenttiä ihan innolla. Ja arvelen, että itse tunnin pitämisessa onnistun hyvin ( onneksi on reilusti kokemusta ohjaamiseta ) mutta ne näytöt vähän hirvittää. Voin nimittäin sanoa, että esimerkiksi salibandyn syötöt ei varmaan ihan mene mallin mukaan. :D Pitäkää peukkuja, että saan jonkun hyvän lajin! Vaikka uinnin!

Sitten onkin enää viimeinen supertentti jäljellä! Tämä tentti on 10. päivä kesäkuuta, mutta mepäs ollaan tolloin Suomessa niin toivon saavani tehdä tentin sitten syksyllä. Vähän kyllä ihmetyttää tämä tiedon kulku koulussa kun olen kysynyt tota syksyn tentti mahdollisuutta jo pari kk sitten ja tasaisesti sen jälkeen, mutta en ole saanut siihen mitään kunnon vastausta. Ja itseasiassa ihmetyttää sekin, että automaattisesti en voi tehdä tenttiä syksyllä. Täällä ei ole ( ainakaan meillä) mitään yleisiä tenttipäiviä, jolloin voisi tehdä rästitenttejä. Pöh. Ei kyllä ihan huvittais tulla pariksi päiväksi tänne sen tentin takia... enkä sitäpaitsi ehdi siihen lukea. :) Kyllä se varmaan menisi läpi tällä osittaisella luennoilla käymisellä sekä vanhan tiedon pohjalta.

Tässä saittekin näköjään tenttipurkautumista tällä kertaa! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti