lauantai 21. syyskuuta 2013

Kaksi touhuajaa

Moikka taas!

Tää kulunut viikko on kuulkaas ollut oikein hulina viikko! :D Ihana oli tänään (melkein) vaan olla!

Maanantaina kävin ohjaa päivällä sen "vauvajumpan" eli siis vauvelit köllii keskellä ja mammat treenaa sitten ympärillä kiertotreeniä. Ihan hyvän treenin siinä kyllä saa! Illalla oma vakkari jumppa olikin taas pitkästä aikaa täyteen buukattu! Jej! Syksy siis hyvässä vauhdissa.

Tiistai menikin jumpatessa. Ensin oltiin pomoni Marian ja Adan kanssa suunnittelemassa stepduo-tuntia(joka tänään ohjattiin), siitä suoraan koko perheen voimin hoitamaan kaupungille asioita ja illemmalla kävin arvioimassa yhden step/styrke tunnin.

Keskiviikkona Adan jengi oli vuorostaan täällä meillä lounastamassa ihan hyvän tovin! Käytiin pitkästä aikaa hakemassa Adan kanssa Enni päikästä vaunuilla ja saatiin sitten jyyyyyyrkässä oikkariylämäessä rikottua meidän nyt ainoat vaunut. Kiva! H sai onneks korjattua ne. Päästään siit kärräilemään vastaisuudessakin. H oli pitkän päivän "töissä" ja tehtiin siinä läpsyvaihtari kun lähdin samalla oven avauksella ohjaamaan keskiviikon tunteja. Oli onneksi viimeiset keskiviikon iltatunnit kun esiviikolla alkaa taas uusi lukkari meillä ja keskiviikon tunnit vaihtuivat minulla päiväjumppaan!

Torstai menikin sitten töissä, töissä ja töissä. Aamulla 9 maissa lähdettiin Adan kanssa Laerdaliin, jossa minulla oli yhdet Me&i treffit suomalaisen Satun luona. Hyvä ystäväni Silje ja Adan jengiläinen Henrik hyppäsivät meidän kanssa samaan kyytiin, sillä he tulivat myös samoille kutsuille porukkaa moikkaamaan. Laerdal on tuo meidän naapuri kylä lauttamatkan päässä. Eli noin 50 minuuttia sinne matkustaa. Silje on sieltä kotoisin, eli tuntee lähes kaikki sieltä. :D Satu on ammatiltaan jordmor ja hän olikin saanut kasattua kivan mammaryhmän kasaan päiväkutsuille! Pari lounastaukolainen kävi myös mukana kutsuilla ja yhteensä meitä oli 12! Hyvät kutsut myynnin suhteen ja saimpahan buukattua kahdet kutsut lisää! Laerdalista kotiuduttiin kolmen jälkeen ja pienen välipalan voimalla lähdin ohjaamaan viiden cyke-tuntia. Pikainen suihku ja ruoka siinä välissä ja kasiksi seuraaville kutsuille vaatteita esittelemään. Nämä kutsut olivat onneksi tossa melkein meidän naapurissa niin ei kauaa tarvinnut matkustaa. :) Taas aivan erillaiset kutsut! Ystäväni Stine oli kutsunut työkavereitaan ja ystäviään illan istujaisiin. Paikalle ilmestyi 6 naista, joista yksi oli jo pitänyt omat kutsut viime viikolla. Yksi lopuista naisista tekee tilauksensa myöhemmin ja nämä loput neljä naista tilailivat sitten yhteensä yhtäpaljon kuin aamupäivän treffien 11 mammaa! :D Oli kyllä kiva ilta ja minäkin viihdyin 12 saakka! Siis ihan vaan kaikki oltiin pepsin ja teen voimalla! Kävin kyllä siinä 10 aikaan syöttämässä Adan kun neiti oli herännyt uniltaan.

Tässä Enni ylivoimaisessa lempimekossaan äidin valikoimista!
Ensilumi myöskin tulla tupsahti tänne alkuviikosta. Tai siis ei ihan tänne laaksoon saakka. Tonne vuoren huipulle. Mutta ei kylläkään kestänyt edes yön yli.


Eilen Enni sitten halusi pitää päikkäristä vapaapäivän niin senhän hän sai! Käytiin sitten kaikki tytöt treenaamassa Marian kanssa stepduoa. Illemmalla taas oma jumppa, joten illan pihvit olin kyllä ansainnut!

Tänään Idrettssentret juhli 15-vuotis syntymäpäiväänsä, joten salilla oli kaikkea tapahtumaa pitkin päivää. Mm. meidän stepduo! Tosi mukava oli pitkästä aikaa ohjata jonkun toisen kanssa yhdessä! Ja asiakkaat olivat tyytyväisiä, erityisesti tunnin lopussa kun jaettiin heille
urheiluhousuja. :D Viimevuoden vanhoja - ei siis meidän vanhoja vaan niitä sponssi vaatteita, joita me ohjaajat aina syksyisin saadaan. :D Päivällä siellä olisi ollut myös Tone D:n konsertti, vaikka olisikin sinne haluttu mennä niin ei jaksettu! H on pelireissulla, joten tytöt olivat jumpan ajan lapsenvahdin kanssa ja Ada oli ihan puhki kun ei tietenkään ollut malttanut nukkua! Huilattiin siis vaan kaikki koko loppupäivä täällä kotona! Tehtiin kuulkaas majakin. :D 

Tässä vielä pari kuvaa näistä kahdesta kaveruksesta, jotka jo ihan nätisti keskenään leikkivät ja touhuavat! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti