keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lumikoloon valmistautumista ja jotain muutakin

Moido taas pitkästä aikaa!

Jotenkin tökkii tämä blogailu. Juttuja olisi, mutta kone aikaa ei niinkään. Puhelimella taas ei oikein jaksa/ehdi näpyttelemään turhia juttuja. Seurataan tilannetta. :) Yritän tätä vielä vaihtelevalla päivitystahdilla jatkaa. Olisi kiva, että tietyt jutut kuitenkin tänne jäisi muistiin. :)Mitäs mitäs tänne sitten? Tärkeimpänä varmaankin se, että saatiin tarpeeksemme ( taas) Adan unettomista öistä ja tehtiin viimeinen ratkaisu jättämällä tutti pois kokonaa. H on nyt pari viikkoa hoitanut yöt kokonaan. Ada herään yleensä siinä 11-12 aikaan jolloin isi hänen rauhoittelee. Sitten nukkuukin viiten tai seitsemään. H rauhoittelee ajasta riippuen. Minä sitten herään 6-7 ylös tyttöjen kanssa aamutoimille. Ihan ok. Väsyneitähän täällä ollaan kieltämättä! :D

Myöskin ystävämme yrjötauti kävi meidän lapsilla kylässä ja tietenkin sinä yönä, kun H oli pelireissulla. :D

Sitten ollaan Ennin kanssa pidetty tyttöjen   hemmottelupäivä. H oli reissullaan taas ja Ada unilla. Lakkailtii kynsiä, laitettiin hiuksia, piirrettiin kasvoväreillä ja leivottiin keksejä! 

Käytiin nyt sunnuntaina teatterissa katsomassa norjalainen (?) lastenkirja klassikko Karius ja Bakterius. Enni tykkäsi vaikka taisi häntä vähän jännittääkin. Näytös oli vain 40 minuuttia ja oltaisiin jaksettu pidempäänkin. Tuo meni ihan hujauksessa. 

Maanantaina Ennillä olikin sitten sopivasti hammaslääkäri! :) Siellä reippaalta neidiltä tarkastettiin ja puhdistettiin hampaat. Tämä oli siis Ennin ensimmäinen käynti ja tarkoituksena tutustua hammaslääkäriin ettei mitään pelkoja ainakaan pääse syntymään. Enni sai painella nappuloita ja tutkia välineitä. Palkinnoksi käynnistä hän valikoi tietenkin tatuoinnin. :) 

Mitäs muuta. Kahdet syntymäpäivät on mahtuneet ohjelmaan ja tämän päiväinen päiväkodin lauluesitys yliopistolla. Täällä vietetään päiväkotipäivää ja tämä barnehagenin laulutuokio pääsi jopa 
eilisiin uutisiin. :D 

Niin ja itse olen käynyt istumalla yhdellä pakollisella lumikolo-luennolla Adan kanssa. Hyvin jaksoi neiti olla luennolla kun sai vähän touhuta omiaan muita häiiritsemättä. :) Itse lumikoloretkelle olisi lähtö sitten huomenna! Jaiks! Tänne onkin nyt sopivasti satanut lunta koko yön ja päivän. Eikä loppua näy... :D Karmeesti pakattavaa! Eikä itsellä tietenkään mitään välineitä! Olen onneksi saanut lainattua sitä sieltä ja tätä täältä. Ei oikein huvittaisi lähteä mutta pakko kait se on! Ja pitää nyt ajatella että voihan siitä tulla ihan kivaakin niin eiköhän siitä tule! Vai mitä?

Ai nii. Ja minä törppö mursin melkein nenäni treenatessa. Kolautin 5kg kiekolla itseäni "hyvin suurella voimalla" nenänvarteen ja lovihan siihen tuli. Taju melkein lähti ja tuloksena musta verinen patti. Kiva. Juu ja älkää kysykö miten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti