keskiviikko 28. elokuuta 2013

Adan jengi

Huh huijakaa! Täällä on ollut ihan helle viikko ja päivät on kuluneet tuolla auringossa + olen lähettänyt joku tuhat mailia ja käynyt muutaman nettikoulutuksen ja muuten vaan intoillut uudesta ekstra työstä. :) Tai oikeastaan kahdesta. :D Ehkä niistä sitten myöhemmin enemmän.

Eilen oli Ennin päikkärissä " bli kend middag" siellä tarjottiin pientä kovausta vasten vanhemmillekin ruokaa ja sai siinä samalla tutustua vähän muihin vanhempiin. Tosin ei siinä ihan hirveästi ehtinyt tutustumaan kun vähän kevyttä juttelua oman pöydän vanhempien kanssa.Viikonloppuna oli taas kotipeli ja oltiin tietenkin katsomassa. Sitten sunnuntaina vapisevin käsin sain taiteiltua itselleni kauniita kukkia kynsiin. Siinäpä teille siitäkin todiste. ;) 

Mitäpäs muuta. Jumppia ja jumppia. Arvaus ruuhkaviikosta meni ihan päin mäntyä kun tuo aurinko mollukka tuli suunnitelmia sotkemaan. No vielä ne ihmislaumat ehtivät. Maanantaina oli muuten 
idrettssenterin ohjaaja kokous ja aika liuta uusia ohjaajia meille tullut. Ihan mukavan tuntuisia. Vähän vaan pelottavaa kun itse alan jo olla niitä VANHIMPIA ja kokeneimpia.

Nii ja ollaan tietenkin ehditty mammatreffailemaan! Tässä todisteena Adan kaveri jengi;Ada on heistä vanhin, sitten tämä keskimmäinen Celine neiti kk erolla ja hänestä vielä kk nuorempi Henrik. Ollaan nyt pikkuhiljaa aikeissa siirtaa meidän kahvilatreffit sisätiloihin, niin voidaan kelistä riippumatta olla rauhassa sisällä ja tulee ehken edullisemmaksikin kun kaupungilla hengailu. :) 

Nii ja tullaan muuten ensi viikolla pikavisiitille Suomeen! Eli varokaa Helsingin kaduilla! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti