maanantai 12. elokuuta 2013

Viikonloppuna

Viikonloppu alkoi kivasti lauantai aamuna kun huomattiin pakastimen jääneen auki koko yöksi! :D Onneksi ei oltu pakastettu mitään marjoja. No tulipahan siivottua pakastin ja leivottua sulaneista tarvikkeista herkkuja. 

Lauantaina oltiin pitkästä aikaa H:n pelissä. H hommasi myös Ennille oman pelipaidan. 
Eilen käytiin koko perheen voimin marjaretkellä! Saaliiksi saatiin pari rasiallista vattuja, mustikoita ja viinimarjoja! Marjoja löytyi niin paljon kun vaan olisi jaksanut poimia. Oma keräily tosin oli vähän mutkikasta kun Ada roikkui matkassa mukana. Olen muuten huomannut, että nämä norjalaiset eivät ole mitään innokkaita villimarjojen keräilijöitä. Marjoja sen sijaan kasvatetaan ammattimaisesti ja sitten porukka ostaa isoja pensasmustikoita ja varsinkin vattuja ihan urakalla! Ja ilmeisestikin marjoista survotaan ennemmin hilloja kun pakastetaan sellaisenaan. Hei ja tänään lanseeraan uuden step/pulse ohjelman! Jeeee! Kivaa tuntien puolesta kun syksy tulee. Porukkakin ihan innoissaan taas jumpissa. :D 
2 kommenttia:

  1. Luulen, että marjat sellaisenaan ovat monen norjalaisen mielestä liian happamia. Täällähän tykätään makeasta ja sitä hillo on. ;)

    VastaaPoista