perjantai 9. elokuuta 2013

Blogaamisesta

En ole varmaan ainoa, ketä tämä blogien ihmeellinen maailma aina välillä mietityttää.  Varmaan sata kertaa olen miettinyt kirjoittamisen lopettamista, mutta sitten kuitenkin jatkanut jonkinlaista sepostelua. Tällä hetkellä blogailu tuntuu taas aika takkuiselta, mutta koska kirjottelen lähinnä omaksi ilokseni, en ole ottanut sen suurempia paineita tästä hitaasta ja melko tyhjästä tahdista. :D
Kirjoitan tätä edelleen tällaisena kuulumisten päivittelynä lähinnä perheelle ja ystäville pitkin maailmaa. Aika helppo ja nopea kanava siihen hommaan. En siis juurikaan mainostele tätä missään vaikka olenkin valinnut pitäväni blogin ihan avoimena kaikille. Aina kun tänne uusia ilmestyy, on se vaan positiivinen yllätys, että he jotakin kautta ovat tänne löytäneet. :)


Nyt kun tätä aikaa näyttäisi olevan hieman aiempaa enemmän niin päätin taas kerran jatkaa kirjoittelua ja jopa ryhdistäytyä siinä! :D Ainakin tämän syksyn ( kunnes loppuvuodesta taas todennäköisesti puhaltaa uudet tuulet) lupaan postailla mahdollisimman ahkeraan ja jos vaikka haastaisin itseni edes päivässä postailemaan kuvat lapsista mummoille! Yritän myös saada jotain oikeaa kirjoitusta tänne aikaiseksi. Olette varmaan jo kyllästyneet näihin ainaisiin vuorimaisemiin!

Siispä siis; Mitä teitä kiinnostaisi lukea täällä? Muutakin kun kuulumisia? Treenijuttuja? Koulujuttuja? Duunailuja? Leipomuksia?Ps. kuvituksena joitain vanhoja kuvia eri aihepiireistä, joita on täällä ja vanhassa blogissa esiintynyt

6 kommenttia:

 1. Treenijuttuja olis kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Heti voisinkin tällä viikolla kirjoittaa ainakin jotain. :)

   Poista
 2. Elämästä Norjassa, kuinka se poikkeaa Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Kiitos! Voisinkin kerätä yhteen joitain huomioita, joita on pikkuhiljaa tullut.

   Poista
 3. Mä jaksan lukea juttuja lapsista ja niiden kehityksestä kun on niin saman ikäiset muksut! Ja noita fudis-peli-juttuja kans, kun tollaset urheilijan vaimo-jutut sivuaa kans omaa elämää :)
  Ihan arkiset jutut on parhaita!

  Jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä arkisillakin jatketaan kun nuo muksut nyt sattuu olemaan tärkeintä! :) Kiitos kun jaksat lueskella. :D

   Poista