keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Adan 1-vuotis neuvola

Käytiin maanantaina Adan 1-vuotis neuvolassa. Ensin ryhmätuokio siinä nopeasti ja sitten tädin luokse punnitukseen. Luulin, että sieltä tulee oikein jytky lukemat, mutta ihan omalla käyrällään keskikäyrän alla liihotteli. Painoa neidillä oli 8615g ( E 8110g), pituutta 73,5cm ( E 74,5cm), pää 46cm ( E 45,2cm). Ennisen mitat suluissa. Ihan mielenkiinnosta katsoin myös omat mittani; 8550g, 72cm ja 45,3cm. Näin ennustettuna molemmilla tytöillä mahdollisuus kasvaa äidin 158 senttistä vartta pidemmäksi. ;) 

Mittailujen jälkeen oli nopsaan vielä lääkärintarkastus. Ei mitään ihmeitä sielläkään. Neukkutäti pisti Adalle piikit molempiin reisiin. Yllättävän pienillä itkuilla selvittiin. Yöllä nousi sitten kuume ja seuraavan päivän Ada oli kyllä vähän itkuinen reppana! 

Mitäs muuta. Sunnuntaina käytiin äiti ja Arttu tänne meille ja maanantaina H lähti leireilemään lämpimään. Eilinen meni Me&i kutsuilla vähän kauempana ja tänään ollaan pidetty leffa ja herkuttelu ilta! :D Jumpissa vähän vähemmän porukkaa - huomaa, että täälläkin on hiihtoloma meneillään! Huomenna mennään sitten Arttu-veikan kanssa rinteeseen. Yritän olla katsomatta raajoja ja vuoden takaisesta laskettelukurssista innostuneena, aion vuokrata sukset. Ehken jopa telemarkit! ;) Siellä on kylläkin joku fjellsport festivaali koko loppuviikon niin varmaankin menee pupu pöksyyn. Mikäli siellä on paljon porukkaa, otan ihan tavan slalomvehkeet. Tämän jälkeen mennään katsomaan kiipeilyseinältä joku lasten tapahtuma. Artturin saa kokeilla kiipeilyä kunnon seinällä! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti