perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväterveiset

Taas on näköjään blogitaukoa tullut! :D Mutta en kuulkaas siitä stressaa! Jos ei jaksa niin ei jaksa! Mihinkäs sitä jäätiinkään... Unikoulu alkoi hyvin, jatkui muutamalla katkonaisemmalla yöllä, joiden jälkeen rauhoittui 1-2 yöheräilyyn. Kunnes aloin sääliä H.ta joka joutui heräämään ja aloin itse viemään Adalle tutin kun kuitenkin heräsin itse ensimmäisenä. No äitipä tekikin muutaman yön jälkeen huonon vaikutuksen ja nyt Ada heräilee 1-5 kertaa haluamaan tuttia. Lähinnä aamuyöllä tiheämpi vaihe. Joskus kun minä siellä käyn ei pelkkä tutti riitä, vaan neiti haluaa, että jään sinne odottelemaan että hän nukahtaa taas. Oikein kiva. H lähtee 10 päiväksi leireilemään maanantaina, joten hän saa nyt itse hoitaa nämä kolme yötä. Jos vaikka Ada taas ymmärtäisi nukkua! 

Eipä tänne muuten kummempaa; jumppa ja me&i:ta. Myynti rullaa hienosti ja uskomattomia summia nämä norjattaret ostaa!!! Hyvä minulle tietenkin! Niin ja tärkeimpänä tietenkin Ada- neidin eiliset syntymäpäivät! Meidän vauva on siis jo kokonaisen vuoden vanha! Yhyyyyy! Eilen vietettiin perheen kesken juhlia ja tänään kävi muutama vieras. Ihania paketteja tuli - eteenkin postissa! Kiitos vaan tuhannesti kaikille! <3 tein muuten superherkkua suklaa-toffeekakkua! Namsjalurps! 
Käytiin tiistaina valokuvauksessakin! Yli puolitoista tuntia siellä hilluttiin eli eiköhän sieltä joitain hyviäkin tullut. ;) Paitsi, että valokuvaaja sanoi jo ensimmäisen perhekuvan jälkeen, että on sitten mahdollista vaihtaa naamoja kuvasta toiseen. :D Että jos kaikki muut paitsi yksi onnistuvat jossain kuvassa, niin voidaan tämän "yhden" naama ottaa toisesta kuvasta. Ketä lie tarkoitti tällä epäonnistujalla??? ;) Minä siellä todennäköisesti taas urpoilemassa 99 % kuvista! 

Sellaista tarinointia tänään. Yritän taas päivitellä tiuhempaan. Jes niin varmaan! 

Niin ja IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ mussukat!!! Sain jopa kukan! Ps. Täällä ei ole lunta eikä varmaan tulekaan. Ja lumikolo kurssi se vaan lähestyy. Nooooou!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti