torstai 26. heinäkuuta 2012

Päikkäriin

Enni tosiaan aloittaa päikkärin " barnehagen" syksyllä ja täällä sitä jo jännitetään tai siis minä jännitän. Kaiken lisäksi Enni todennäköisesti vaihtaa toiseen päiväkotiin. Tämä alkuperäinen Notsette Barnehage sijaitsee kaiken metsän keskellä ja sinne ajaa sellaisen 10 minuuttia. Tämä uusi tarha olisi Student Barnehage ja sinne Enni olisi ilmeisesti nyt oikeutettu pääsemään, sillä minähän sain sen opiskelupaikan. Ainut, että tää tarha on nyt lomalla eli en saa mitenkään asiaa hoidettua ennen elokuun alkua, kun tarha taas aukeaa. Tosin yksi ystäväni sanoi, että he pitävät aina muutaman paikan auki kesän loppuun juurikin meidän uusien opiskelijoiden lapsia varten. Toivotaan, että meitä nyt onnistaisi.

Tänne Student Barnehageniin haettiinkin ykkösvaihtoehtona, mutta ei päästy. Meille tämä olisi kuitenkin paikkana ihanteellinen, sillä se sijaitsee ihan yliopiston ja H:n stadikan vieressä. Eli voitaisiin ihan hyvin Ennin kanssa kulkea pyörälla, eikä tarvitsisi sumplia auton kanssa. Notsetteen olisi pakko mennä autolla ja H vähän arveli, ettei sinne talvella meidän kitkoilla ihan huolettomasti körötellä. :D Ainut, että tämä Student Barnehage on kohtalaisen iso päiväkoti. Siellä olisi ihan kokonainen ryhmä noille pienille. Tämä vähän mietityttää... Mutta kai se Enni sinne sopeutuisi. Tuolla Notsetessa ei tosiaan olisi ollut kuin yksi ryhmä, jossa olisi kaiken ikäisiä lapsia. Enni olisi siis ehken saanut olla se pieni siellä. Molemmissa siis hyvät ja huonot puolensa. Mutta eihän sitä vielä tiedä, että päästäänkö sittenkään tonne toiseen päikkään.

Pitäkää peukkuja!

Tässä muuten vinkkinä hyvä linkki Mannerheimin lastensuojeluliiton sivuille, jossa oli mielestäni erityisen kattava paketti vanhemmille, joiden lapsi aloittaa päivähoidon. Hyviä vinkkejä näin ensikertalaiselle. :)

5 kommenttia:

 1. Hei mikäs juttu tuolla sun profiilissa on? "Uuden pallomahan kasvattaja"? Onks mulla menny jotain ohi?! :)
  ja "eivielävaimo", suunnitelmia teilläkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Ei ole menny mitään ohi. Ja ei muuten ole vielä mitään suunnitelmia. :D Pitää varmaan muuttaa siihen eivieläKÄÄNvaimo. :D

   Poista
  2. Hei kaikki sympatia kaikille eivieläKÄÄNvaimoille!!

   Ja onnea siitä pallomahasta!!! :) Kerro nyt vähän tarkemmin!

   Poista
 2. Mitämitä uusi pallomaha, onnea!!! :-----)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Onnitteluista molemille. :)

  VastaaPoista