tiistai 24. heinäkuuta 2012

Trampoilla vaihteeks

Tänään meidän suunnitelmissa oli lähteä Bergeniin, koska H:lla on vapaapäivä ja huomenna olkapään kuvaus siellä joka tapauksessa. No ei menty kun "joku" vanha äijä oli ehtinyt sinne ennen meitä. Koko hiton kaupungissa ei siis ollut yhtään - YHTÄÄÄN hotelli huonetta vapaana. Tän äijän nimi on muuten Bruce Springsteen. No mennään huomenna päiväreissulle.

Täällä(kin) paistaa kuitenkin aurinko, joten mentiin trampoille niinkun joka päivä. Ja Enni oli ihan läkähdyksissä pomppimisen jälkeen. Tässä siis näitä ainasia tramppa kuvia. :D
Kuperkeikkaaaa
Hei hei hei!!!

Mentiin muuten H:n kyydillä alas tänään ja jotenkin unohtui vaunut sitten kotiin. HUOMIO itselleni: ÄLÄ IKINÄ JÄTÄ VAUNUJA/MUUTA KULKUVÄLINETTÄ KOTIIN, kun menet asioille ja kauppaan ja kotimatka on pelkkää ylämäkeä. Oli aika mielenkiintoista käydä kaupassa neidin kanssa kun ei ollut pientä rahaa kärryihin vaan piti ottaa kori. E tietenkin halusi työntää tätä koria koko kauppareissun. Kauppa reissusta selvittiin ehken puolessa tunnissa. Mites sitten koti matka? Normaalisti vaunuja työntäen tämä urheilusuoritus kestää 20 minuuttia ja vaatii kotona paidan vaihdon. Arvatkaa vaan selvittiinkö samassa ajassa? :D Juu ei. Jokainen etana ja kukka ja kivi ja auto ja ampiainen ja ötökkä ja lehti ja ja ja ja piti tietenkin jäädä tutkimaan. Ja jokaiselle vastaan tulijalle piti tietenkin jäädä keikistelemään. Ihan hauskaa kunnes vajaa tunti oli kulunut ja me tampattiin mäkeä vasta puolessa välissä. Ja typy halusi muuten kävellä koko matkan itse. Aika hyvä suoritus neidiltä. Ei se olisikaan mikään iisibiisi reissu ollut, mikäli olisin kauppakassien lisäksi saanut kantaa Enninkin. :D Onneks ei ollut kiire minnekään.


Äitiiiii! Tuu kattoo!
Tää on ihan yäk. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti