sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viikonlopun kuvia

H on taas reissaamassa ja ollaan touhuttu ja sosialisoitu Ennin kanssa enemmän kun aikoihin! :D
Perjantain hellepäivä vietettiin leikkien Ennin kamun Matsin kanssa (ikäeroa heillä hurjat 5 päivää), lounastaen parin muun vaimokkeen seurassa ja tietenkin nauttien auringosta. Illemmalla vielä veskarin vaimo Camilla tuli meidän seuraksi viettämään iltaa, joka venyikin sitten yhteen saakka.
Tänään mentiin heti lounaan jälkeen retkeilemään varjopuolen vuorelle ja Ennikin reippaana tyttönä kapusi ylös pitkän matkaa jyrkkää rinnettä. Parin tunnin reippailun jälkeen maistuikin välipala kahvilassa. Camilla tuli meille vielä illemmalla. Tehtiin yhdessä ruokaa ja tosiaan nyt vasta pääsin nukkumaan. Eli oikein kunnolla olen päässyt tutustumaan tähän mukavaan leidiin. :D
Katotaan mitä huomenna keksitään. ;)
2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin mainiolta "sosialisoitu Ennin kanssa..." kun meilläpäin työpaikalla puhutaan sosialisoimiseta kun joku on vienyt toisen työkalut eikä sit palauttanut koskaan takaisin ;) Niin tulee ajatuksiin et mitä ne siellä on sosialisoinut ;)

    Ihanaa kun teillä on siellä kaikenlaisia luontoelämyksiä ja tekemistä varmasti keksii, tämän ansiosta keksin itsekin että pitäisikö sitä lähteä tutustumaan oman kotikaupungin erilaisille luontoelämysmahdollisuuksille tai muille sivistäville asioille museoihin tms, missä ei tule koskaan käytyä täälläpäin :)

    VastaaPoista
  2. :D No ei ihan olla täällä oltu varkaissa. :D Eiks se yleensä ole niin, että oman kaupungin nähtävyydet jää aina vähän varjoon? Ainakin jos on pitkään asunut samassa paikassa. Eli jotain hyvää tässä muuttamisessa on. :D Millasiin elämyksiin sinä kävit tutustumassa?

    VastaaPoista