tiistai 31. heinäkuuta 2012

Viikkoja kasassa 12!!!

Juu eli kun maaginen raja on ylitetty, niin pakko sitä on tännekin hehkuttaa! :D

Kyllä vain. Kuten pari tarkkaa teistä jo huomasikin aiemmin kasvatellaan täällä profiilin mukaan uutta pallomahaa. Lapsukainen numero 2 on tilauksessa ja toimitus helmikuun alkuun. Jei! En sitten yhtään malta pitää tämmösissä asioissa suutani kiinni. :D Mutta ihanahan se on iloisest asiat jakaa koko maailman kesken! Ja jos nyt jotain jostain syystä sattuisi niin tervettähän ne surutkin on jakaa ja saada ulos sitten vaikka kirjottamalla.

Kaikki on mennyt toistaiseksi hyvin ja olokin on ihan normaali. :D Ennin odotukseen verrattuna kuitenkin hieman "vaikeampi" alku. Olen nimittäin yhteensä kolmesti laatannut ja kaikki sympatiat vaan heille, jotka kärsii pahoinvoinnista MONTA kuukautta. Yäk! No kahvi ei oikein mastu edelleenkään mutta ruoka ( ja grillimakkarat) sitäkin paremmin. Tavoitteena taas sama vajaa 20 kiloo. ;)

Mutta ei muuta tänään. Paitsi, että tästä eteenpäin kirjottelen myös NÄITÄ juttuja täällä. Tiedossa siis jokunen mahakuva joskus myöhemmin. Vaikka nyt jo on sanottu hyvästit tiukalle sixbäkille ( köhmköhm) ja tilalla on kiva pömppis.

Semmosta tiistaita tänne!!!!

16 kommenttia:

 1. Hyvä että kaikki on mennyt hyvin! Täällä odotellaan jo leikkikaveria T. Aino ja Olavinpäivänä nimensä saanut Olavi Kristian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana Olavi! Oliko teillä juhlat Saviksessa vai Kuopiossa?

   Poista
 2. Heippa pitkästä aikaa,seuraan kyllä vielä blogiasi :)

  Ja onnea ihanasta uutisesta <3 Meille on myös toinen kullannuppu tulossa, marraskuussa ois laskettu aika ja nyt 26.viikko menossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva että käyt lueskelemassa. :) Kiitos onnitteluista ja hirmuisesti onnea teillekin! Jännittääkö yhtään lasten pieni ikäero? Täällä vähän jänittää vaikka ei se loppujen lopuksi edes niin pieni olekaan. :D

   Poista
  2. Välillä alkaa jännittämään jos sitä alkaa kovasti miettimään, mutta eipä oikeastaan pahemmin :) Luotan siihen että kaikki menee jotenkin omalla painollaan hyvin :D Ehkä se karu totuus paljastuu sitten kun tää masukki syntyy, heh ;) Mutta kirjoitahan toki raskausajan kuulumisia, ja ois kiva tietää miten siellä Norjassa neuvolakäytönnöt/ultrat yms. menee :)

   Poista
  3. Totta! Kyllä kaikki varmasti menee hyvin! Ja onhan meillä tomerat isosiskot hoitamassa. :)

   Poista
 3. Onnea Onnea! ♥ Vauvauutiset on aina yhtä ihania! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu! Olis kiinnostavaa tosiaan tietää ultra- ja neuvolakäytännöistä siellä Norjassa! Ja miten kaukana on synnytyssairaala? Voit vaikka vertailla niitä Ruotsin kokemuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyl ihana. :) Laitan varmasti juttua neuvolastakin. JA SE SAIRAALA ON TUNNIN MATKAN PÄÄSSÄ!!!! JAIKS! :D

   Poista
 5. Multa oli siis mennyt tämä uutinen ihan kokonaan ohi, liian pitkä mökkiloma ilman nettiä selkeesti ;) Onnea odotukseen, mahtava juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mökkeilyn varjopuolia. Kaikki "tärkee" ja pimentoon. :D Kiitos onnitteluista!

   Poista