maanantai 11. helmikuuta 2013

"Mitä tämä on?"

Meillä asustaa nykyisin pieni kyselijä. Kysymys "mitä tämä on?" kuuluu neidin suusta moooooneeen kertaan pitkin päivää. :D Aika hauskaa. Muutenkin neidistä on tullut pieni höpöttelijä, milloin asiat on suomeksi ja milloin norjaksi. Laulut tulee myös osakseen molemmilla kielillä. Ja minusta tää suurin höpötyskausi on alkanut ihan tässä nyt reilun viikon sisällä.

Niin ja vihdoin tartuttiin viime viikolla toimeen ja napsaistiin Ennin hiukset lyhyiksi. Nyt on meillä täällä polkkatukkainen söpöliini. Kyllä näyttää hiukset huomattavasti paksummilta. Vielä kun saisi otsatukan leikattua.

4 kommenttia:

 1. Me ollaan käytetty pikkutyttöä pari kertaa kampaajalla, mutta eilen päätettiin ite yrittää lyhentää sitä otsatukkaa... Ei olis ehkä kannattanu :)

  VastaaPoista
 2. :D Käytiin kans kesällä kampaajalla, mutta siitä neiti ei oikein tykännyt. Otsatukkaa olen yllättäen muutamaan otteeseen saanut ihan onnistuneesti(kin) siistittyä mutta enää Enni ei ole niin yhteistyöhaluinen. :D Pitäis varmaan yöllä yrittää! Toistaiseksi pinnit on onneksi pitäneet otsatukan aisoissa.

  VastaaPoista
 3. Söpö polkkatukkalainen! Meilläkin leikattiin typyn hiukset polkkamalliin, enkä ole niin varma lopputuloksesta :D Otsatukkakin kun on vielä liian lyhyt... No, ehkä se siitä pian kasvaa paremmaksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura! Tosiaan aika kauaa siinä meni, ennen kuin itse uskallettiin alkaa saksimaan. :D Ehken annan ton otsatukan vaan kasvaa!

  VastaaPoista