lauantai 2. helmikuuta 2013

Vauvalle pöllöjä

Ensimmäinen viikko harjottelua takana. Viikko hurahti ihan hujauksessa ja voin todellakin kuvitella tekeväni liikanopen hommia tulevaisuudessa! Tosi ylepeä olen niistä oppilaista ja positiivisesti yllättynyt miten kaikki on ollut mukana ja jopa ihan iloisina. Opettavina on nyt ollut 7-10 -luokkalaisia eli Suomen 6-9 -luokkalaisia. Tällä viikolla ollaan pidetty mm. tanssia, palloilua, lihaskuntoharjoittelua ja uintia. Ensi viikolla sitten uudet kuviot. Aiotaan ottaa tunteja myös pienemmille koululaisille. :)

Toivottavasti vaan vauva pysyy mahassa ainakin sen viikon, niin ehdin tehdä harjoittelun hyvin loppuun. Tosin nyt on olo ollut sellainen, että ei saata kovin kauaa enää mennä. Maha on laskeutunut entistäkin alemmas, vauvan liikkeet ovat rauhoittuneet huomattavasti, supistelee ja turvottaa! Erityisesti sieltä naamasta. :o)

Tänään oltiin hiukan ostoksilla. Ja vauvale löytyi lisää pöllöjä. Hoitoalustan sekä vaunuihin suloinen pöllö koriste.

Kyllä tossa kelpaa kölliä
Nää pöllöt kyllä siirtyy toisiin vaunuihin.
pöllönen

2 kommenttia:

  1. Ei pöllömpiä vauvatarvikkeita :)

    Koskas sulla se laskettu aika olikaan? Itse osallistuin juuri veikkauskisaan hyvän ystäväni vauvan syntymäajasta. Siellä arvioitu on 13.2., minä veikkaisin 17.2.

    VastaaPoista
  2. :D Ei pöllömpiä ei. Laskettu on 21 päivä eli vajaae kolme viikkoa. Pitääkin muutes laittaa veikkaus pystyyn! Kiitos muistutuksesta Henna!

    VastaaPoista