tiistai 5. helmikuuta 2013

Vk 38 ja jotain

Taas raskaus kuulumisia...yritän joskus taas keksiä jotain muutakin sanottavaa. :D  No okei.
Viikonloppuna oltiin koko perheen voimin ostoksilla, mutta E oli ainut, joka löysi jotain. Sunnuntaina käytiin siellä samassa kylpylässä, jossa olin työpaikan kanssa edellisenä lauantaina. Tykättiin kaikki kovasti! Enni tykkäsi eniten uida ulkoaltaassa ja tietenkin laskea pitkää vesiliukumäkeä isin kanssa. Luultiin, että neitiä olisi pelottanut, mutta ensimmäisen liu'un jälkeen Enni vaan juoksi itse portaisiin kiljuen "mer mer". Illalla leivottiin vielä pakkaseen terveyspullia ( ostin vahingossa jotain sämpyläjauhoa...) vieraiden varalle, jos ei sitten vauvan kanssa jaksa mitään ylimääräistä touhuta. Että mukavan onnistunut perhe viikonloppu meillä.
Eilen kävin taas jordmorilla ja ensimmäinen, mitä hän sanoi oli, että olen kuulemma ihan valmiin näköinen synnyttämään, koska olen sen verran muuttunut ulkoisesti viikossa. Toisin sanoen tämä naama ja koko mamma alkaa olemaan jo aika turvonnut! Vauva olikin jo kiinnittynyt paikoilleen eli nyt sitten vaan odotellaan. Toivottavasti malttaisi pysyä vielä viikon verran. Maha oli kasvanut 36 senttiin, paino noussut kilolla (heh) ja verenpainekin kohonnut edellisestä. Ei tosin ylös mutta ylöspäin alhaisesta.
Seuraava aika saatiin vasta 15 päivälle ja sillon H saa luvan tulla mukaan niin saadaan isyydentunnustus hoidettua siinä samalla. Pikkasen helpompaa kun Ruotsissa! Saa vaan nähdä ollaanko tuolloin yhtenä vai kahtena... Oikeestaan ois aika hyvä päivä synnyttää kun mummikin olisi täällä jo lapsenvahtina.
Mutta tässä äsken räpsäistyt maha kuvat. Olenko turvonnut? :D Onks maha alhaalla? Näyttääkö että kohta mennään?


2 kommenttia:

  1. Jaha, täällähän ollaan jo lähtövalmiina. Miulla on kutina että syntyy 9.2. Kylläpä jänskättää teijän puolesta! Tsemppiä!
    Aino

    VastaaPoista
  2. No melkein joo! Mummi tulee lapsenvahdiksi 14 pv niin jos sinne saakka selvittäisiin! :D

    VastaaPoista