torstai 25. heinäkuuta 2013

Golsfjell

Lisää matkakertomusta. Oltiin pari yötä siellä Norefjellillä ja jatkettiin siitä matkaa takaisin päin toiseen vuoristoon nimeltänsä Golsfjell.

Oli kuitenkin tajuttoman kuuma päivä, joten pysähdyttiin vilvoittelemaan Golin kylässä olevaan pieneen viikinkipuistoon, Gordarikeen. Siellä köllittiin muutama tunti ja katseltiin nopsaan paikat läpi. Iltapäivästä jatkettiin matkaa sinne vuorelle ja sellaiseen mukavaan vuoristohotelliin nimeltänsä Oset. Siinä oli myöskin lähellä muutama hiihtokeskus. Aika paljon oli porukkaa täälläkin hotlassa mutta meno mukavan leppoisaa ja ehken vähän rennompaa kun edellisessä paikassa. Taas vaan rentouduttiin ja touhuttiin koko perheen kanssa. Hotellilla oli todella hyvä aktiivileikkipuisto lapsille (tosin Enni tarvitsi vielä apua vaikeimman rahan selvittämiseen), pieni lampi polkuveneineen sekä maalaiseläintarha. Polkuveneily oli kyllä kivaa. :D Hotellin uima-altaallakin polskittiin illan vilakassa. Parasta tässä hotlassa oli kuitenkin ruoka! Illallis pufee oli herkullisin, mitä olen aikoihin syönyt. Alkuruokia söin ihan urakalla, pääruokia piti vähän säästellä, että jäi sitten tilaa jälkkäribufeelle! 
2 kommenttia:

  1. Høyfjellshotellit ovat tunnettuja ruuastaan. Minulla on muistissa viime kesältä samanlainen kokemus - piti maistaa kaikkea, ja sitten tuli ähky. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin olenkin kuullut. Lähden siis seuraavaan reissuun tyhjällä vatsalla. :D

      Poista