maanantai 22. heinäkuuta 2013

Norefjell

H:lla oli lomaa koko viime viikko. Ensin meillä oli odotettuja ja harvinaisia vieraita kun Salla ja Petri ajoivat Suomesta tänne meitä moikkaamaan. Ei tehty oikeastaan mitään erikoista ( retkeiltiin tietysti ja vähän jumpattiinkiin) mutta oli silti ihana vaan olla ja viettä rauhassa aikaa tärkeän ystävän kanssa! <3

Keskiviikkona he sitten suuntasivat autonsa Ruotsin kautta takaisin Suomeen ja me pakattiin meidän jengi omaan autoon ja ajettiin parisen tuntia Osloon päin kooooooorkealle vuoristoon. Tämän vuoren nimi on Norefjell ja siellä toimii hiihtokeskus talvisin ja näköjään kesäkeskus kesäisin. :D Täällä Norjassa on ilmeisesti aika suosittua viettää myös kesää vuoristomökeillä. Turisteja tuolla meidänkin hotlassa riitti.

Siellä näkyy lammen takana mökkialuetta
Oltiin varattu huone pariksi yöksi sellaisesta spahotellista ja saatiin todella upea huone! Se oli koko hotellin korkeimmalla paikalla ja meillä oli kaksi makuuhuonetta ja iso parveke! Heti kun astuttiin sisään ihastuttiin eteisen pienistäkivistä tehtyyn lattiaan. :) Tässä pari pimeää kuvaa kun ulkona oli niin kirkasta.

Keittiöstä näkymää olohuoneeseen. Aika hauska lamppu keittiössa. 

Isompi makkari omalla kivisellä kylpyammeella. 

Ennin huone

Näkymä meidän partsilta

Enni herkuttelee pitsalla

Kaksi päivää vaan hengailtiin, rentouduttiin, treenattiin ja syötiin hyvin. :) Hotellilla oli uima-altaat, saunat seka maksullinen spa-alue. Itse otin koko kropan hieronnan ja samalla pääsin sitten sinne spahankin. Span ulkoalue oli rempassa, joten ei siellä oikeastaan ollut mitään mitä siellä perus allasalueella ei olisi ollut. :D

Uimarit

Porealtaassa oli kivaa
Alueella oli myös kotieläin tarha. Siellä oli lampaita, vasikoita, hevosia, kanoja, koiranpentu sekä Ennin suokikkina pupuja. Pupuja pääsi silittämään ja nostelemaan syliin. Myös vasikoita ja lampaita Enni uskalsi silittää. Eläimiä käytiinkin ihastelemassa pariin otteeseen.
Bää bää lilla lam

Pupukopissa

Missä olette puput

Yllättävän kylmää vettä oli tossa lammessa vaikka kyllä Enni sinne uskaltautui vähän läträämään. :)

Kylmäääää

Tässä vielä maisemia vuorelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti